mlodamama13 29.03.06, 14:28 Czy ktoś kupował spacerówkę z allegro? Jakie macie opinie? Jakie wózki polecacie (ważne, żeby były lekkie)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shady27 Re: spacerówka z allegro 29.03.06, 14:33 ja kupilam na Allegro nowy wozek Graco Quatro Deluxe 2005.....jestem z niego bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
majowa77 Re: spacerówka z allegro 29.03.06, 17:17 Kupiłam Peg perego, jestem b.zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
karolina988 Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 09:41 ja kupiłam wózek duży z pełnym wyposazeniem, używany,ale wygląda jak nowy(opony ma łyse)wszystko się zdejmuje do prania, nie wiem jaka frma ale jest bardzo lekki.jestem zadowolona, a jak będziesz kupować proś o duże zdjęcia na e.mail. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonkam15 Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 13:29 Witam, ja kupiłam na allegro chicco st.morris używany, raczej ciężki coś koło 14kg.Ale te co mi się podobały to tak od 11kg tak że te 3kg dla mnie nie mają znaczenia, bo czy wozek ma 14 czy 11 to jak włoże tam mojego 3,5msc grubasa (8,5kg)to i tak nie zniosę sama ze schodów.Najpierw wozek, pózniej powrót po Małego, a po spacerku odwrotnie, albo we dwójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
martagrz Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 13:39 A czy znacie firmę Meggy ? Bo jest fajna spacerówka za rozsądną cenę Odpowiedz Link Zgłoś
astrid22 Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 14:23 polecam quinny zapp, bardzo lekki po zlozeniu mozna wlozyc w specjalny pokrowiec i niesc na ramieniu jak torbe idealny w podroze ( samolot, samochod) Odpowiedz Link Zgłoś
martagrz Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 14:29 tylko niestety nie można rozłożyć oparcia, a moja córcia jest jeszcze mała i często zdarza jej się spać na spacerze naprawdę nikt nie zna firmy meggy????? Odpowiedz Link Zgłoś
filimoni Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 14:45 Polecam spacerówki firmy babydreams, są też na allegro.Lekkie, rozkładane do pozycji leżącej i jeszcze niektóre mają przekładane rączki. Pozdrawiam -Ania Odpowiedz Link Zgłoś
astrid22 Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 15:32 a sprawdz sobie bugaboo !!!!!! CUdaczny ale bardzo fajny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiediak Re: spacerówka z allegro 30.03.06, 21:44 Hej U mnie na osiedlu co druga Mama jeździ wózkiem meggy. To za sprawą blisko leżacego hipermarketu, gdzie jest dostępny. Żadna rewelacja, nie psuje się, atrakcyjna cena. To tyle wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martagrz Re: spacerówka z allegro 31.03.06, 12:27 a dlaczego żadna rewelacja????? Odpowiedz Link Zgłoś
martagrz Re: spacerówka z allegro 31.03.06, 10:35 niestety nie znalazłam opinii o tych wózkach dlatego tutaj zadałam pytanie ale jeżeli może mi Pani podrzucić kilka adresów o tej spacerówce to będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
igus_tryn Re: spacerówka z allegro 31.03.06, 11:42 Mam do sprzedania spacerówkę Hauck, tak wygląda www.allegro.pl/item93590901_lekki_nowy_wozek_spacerowy_shopper_6_dusk_hauck.html Dwa dni temu nasze dziecko dostało od chrzestnego, który sie spoźnił, bo tydzień wcześniej sami mu kupiliśmy. A dwa wózki to za dużo. Chcemy go sprzedać za 300zł. jak coś to pisz na adres gazetowy. Wózek jest fajny i lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
martagrz Re: spacerówka z allegro 31.03.06, 12:14 moje dziecko waży już teraz 11 kg także wózek do 15 kg to trochę za mało Odpowiedz Link Zgłoś