Dodaj do ulubionych

Pasy w Pliko P3

15.05.06, 00:40
Mam pytanko do uzytkownikow pliko P3.Czy umieszczone w tym wózku pasy sa
wygodne dla dziecka?Bo przeciez nie wychodza z oparcia tylko sa na nim
zawieszone, na malym kawaleczku materialu.Czy ten plastik u gory nie uwiera
dziecko?Jeszcze jedno pytanie smile czy sa potrzebne pasy do gondoli Navetta?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Pasy w Pliko P3 15.05.06, 00:53
      Te pasy zaczepia się tylko przy zakładaniu ich dziecku, a póżniej odczepiasz od
      oparcia i maluch siedzi sobie swobodnie (np. opierając się rączkami o pałąk), a
      nie jest na stałe "przyczepiony" do oparcia, jak w wózkach z pasami 5-
      punktowymi. Super sprawa - te pasy chyba najbardziej mi się w tym wózku
      podobają, bo dobrze trzymają dziecko, a jednocześnie dają mu swobodę ruchów.

aga
      • magia Re: Pasy w Pliko P3 15.05.06, 09:51
        Potwierdzam to co powyzej.
        Dorzuce tylko, ze jesli dziecko jest od poczatku przyzwyczajone do takich
        swobodnych pasow, pozniej ciezko go zmusic do siedzenia w takich na stale
        mocowanych - wlasnie mam ten problem i sie powaznie zastanawiam czy Jane Energy
        w zwiazku z tym kupowac uncertain
        • monika_wroclaw do magia 15.05.06, 09:57
          Moja Nina nie lubi pięciopunktowych pasów, dlatego w Energy zapinałam ją tylko
          trzypunktowo, w carrera zresztą też, górne pasy można całkowicie wyjąć, bo nie
          są przyszyte, ale jeśli dziecko jest bardzo ruchliwe, to raczej trzeba je
          przypinać pięciopunkowo, można to rozwiązać tak, że dolne pasy dokładnie
          dopasować, aby mocno trzymały, a górne lekko zluzować, aby nie krępowały ruchów.

pozdrawiam
          • magia Re: do magia 15.05.06, 10:26
            Dziekuje Monika. Nie sprawdzilam w sklepie czy sie odpinaja na stale, bo z gory
            zalozylam, ze nie. W takim razie zrobie do wozka jeszcze jedno podejscie.
    • szurkas Re: Pasy w Pliko P3 15.05.06, 10:44
      Dziekuje za wszystkie informacje. Pozdrawaiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka