24.05.06, 13:48
mam pytanie do jego posiadaczek;za miesiąc rodzę,w sumie to jestem na ten
wózio zdecydowana już od dawna,nawet mam już w domku navetkę i fotelik pod
kolor,ale wiecie jak to jest.... mam w planach wycieczki w plener,poza tym on
mi się stracznie podoba.powiedżcie,że dobrze wybrałam bo taka jestem trochę
rozbita (alternatywą jest A3).mieszkam nisko,tak więc jego waga czy gabaryty
nie są dla mnie przeszkodą.proszę,czekam na informacje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ariella Re: nowy AT4 24.05.06, 14:37
      Hi, to jest super wozek, ale trezba wiedziec ze:
      sama ten wozek ledwo znesiesz po schodach - 14,5 kg
      z dzieckiem w srodku to raczej sie go nie da podniesc (ja pokonuje jeden
      schodem i wierz mi manewrowanie nim miedzy drzwiami, sienia, wyjsciem, wymaga
      troche wysilku)
      samej zapakowac go do bagaznika jest ciezko, trezba miec naprawde duzy
      bagaznik, zeby oprocz niego cos sie zmiescilo
      manewrowac nim w sklepie miedzy polkami - masakra (mam juz tzw druga spacerowke
      lekuchna na zakupywink
      moim zdaniem nie nadaje sie dla noworodka, ale to juz wedlug uwazania
      poza tym to super wozek - wielki wygodny, sam idzie, czasem mam wrazenie ze to
      on mnie ciagnie,a nie ja pcham. na spacery po lesie czy wsi super.
      PS. pisalam to z perspektywy osoby ponad 170 cm, wiec nie malej...
      pozdr
      • mirka69 Re: nowy AT4 24.05.06, 15:25
        dzięki wielkie za odp. tak jak pisałam mieszkam w parterowym domku,mam duże
        auto więc wagi się nie boję.głównie zależało mi na opinii,jak on się sprawuje w
        terenie i z tego co napisałaś jest OK.takiej info właśnie
        potrzebowałam,ponieważ co innego "próbna jazda" w sklepie,a co innego real.
        pozdrawiam
        • kaliaa Re: polecam 24.05.06, 20:16
          podpisuje sie pod wypowiezdzia arielli, wozek jest naprawde ciezki i zajmuje
          sporo miejsca w bagazniku. To jego wady, ale sprawuje sie w terenie swietnie, i
          w miescie zreszta, poza tym jest naprawde komfortowy dla malucha. Ja jestem
          bardzo z niego zadowolona i co najwazniejsze mala tez, a maz jest zachwycony
          wozkiem!
          Acha tez uwazam ze nie nadaje sie dla noworodka, poza tym zapakowanie takiego
          wozka do auta na jakis wyjazd jest w ogole abstrakcja, nie dosc ze sama
          spacerowka w sobie jest wielka to do tego jeszcze zmiescic gondole i fotelik?!
          Maasakra
          • majatusia Re: polecam dla noworodka też 26.05.06, 22:16
            Dopisuję się do listy zadowolonych posiadaczek AT4.
            Wózek w teren jest po prostu REWELACYJNY. Nie ma po prostu drogi której by nie
            pokonał...ba nawet drogi nie musi być. Pare tygodni temu musiałam nim
            jechać "na przełaj" po lesie.. i poszło to bardzo sprawnie. Na grząskich
            piachach też już go przetestowałam - poszeł jak burza...jakby piachu wogóle nie
            było.
            Zgadzam sie z przedmóczyniami ze wózek ten nie nadaje się dla noworodka - w
            swej czystej postaci - Z gondolką jak najbardziej TAK. Sama tak mam wieć wiem
            co mówię. Amortyzacja ustawiona na tą najbarziej mięką jest ok. Z tym że
            pakowanie tego wózka do samochodu rzeczywiście jest problematyczne. Wprawdzie
            nie uważam że nie da sie go samemu włożyć - bo sama go bez problemu wkładam a
            żadnym osiłkiem nie jestem. Ale miejsca w samochodzie potrzeba naprawdę duuużo.
            Jako wózek na zakupy rzeczywiście nie jest zbyt wygodny...ja tam nie mam
            problemu z manewrowaniem pomiędzy półkami (wóżek super sie prowadzi i można nim
            kręcić naprawdę ciasne zakręty) mi życie uprzykrzają schody bez podjazdów przed
            sklepami z uwagi na wagę (14,5 kg wóżek + 4,5 gondola + 5,5 kg dziecko)
            • kcr2 Re: polecam dla noworodka też 15.07.06, 06:49
              dziewczyny - posiadaczki AT4!!! Piszecie, że AT4 mieści się do dużego
              bagażnika - jakie macie samochody? Ja mam VW Polo i zastanawiam się, czy
              zapakuję AT4 do mojego bagażnika, bo nie jest on zbyt duży?
              • kaliaa Re: polecam dla noworodka też 15.07.06, 10:15
                ja jezde setem tolrdo i naprawde mam wielki bagaznik takze at 4 wchodzi i
                jeszcze miejsce zostaje, i moim zdaniem do polowki ten wozek nie wejdzie.
                • kcr2 Re: polecam dla noworodka też 15.07.06, 10:40
                  dzieki za odpowiedz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka