mouse1001 17.06.06, 14:36 Czy ktoś może wie, czy złożony wózek Ciak Primi Sogni zmieści się do bagażnika samochodu Skoda Fabia Hatchback? Mój mąż upiera się, że nie. A ja nie wiem, czy przypadkiem nie ma racji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19maj Re: wózek ciak primi sogni 18.06.06, 09:10 ja mam bardzo podobny taki aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=110592060 i mieści się do bagażnika cinqecento więc do twojego samochodu tymbardziej powinien sie zmieścić. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
mouse1001 Re: wózek ciak primi sogni 18.06.06, 14:25 A czy możesz go dokładnie zmierzyć i odpisać, jakie ma wymiary po złożeniu? Jeśli ma łamaną raczkę, to ile mierzy po złamaniu raczki. No i czy będzie wygodny dla 2,5 latka. I jeszcze jedno pytanko - jak z amortyzacja i czy można nim jeździć po lesie i wertepach rozmaitych. Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
www.rumcajs.pl Re: wózek ciak primi sogni 21.06.06, 11:55 nowy CIAK ma łamaną rączkę podobnie jak Grillo, więc jest krótszy niż dotychczasowa wersja i dostępne są już jedynie te z regulowaną rączką Odpowiedz Link Zgłoś