nana2005 19.06.06, 21:58 czy któraś z was ma pokrowiec na fotelik maxi cosi, dzieki ktoremu dziecko sie nie poci? Czy jest skuteczny? zastanawiam się nad jego zakupem ale cena troche odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira31 Re: Pokrowiec na fotelik 20.06.06, 10:56 witaj, ja mam pokrowiec na fotelik maxi-cosi. nie wiem dlaczego dzięki niemu dziecko miałoby się nie pocić-to zwyły kawałek frotte. dziecko nie poci się dzięki klimatyzacji. ja go kupiłam ponieważ: -mam kolor fotelika orange flash - czarny z pomarańczowymi lamówkami, jak w dzień samochód stoi na dworzu to ten czarny kolor bardziej się nagrzewa niż kremowy pokrowiec -moja córka bardzo brudzi się w przedszkolu i piorę ten pokrowiec co 2 tygodnie, co byłoby trudne z tapicerką, a więc względy higieniczne. pokrowca używam tylko późną wiosną, latem. jesienią i zimą moje dziecko jest zdecydowanie "czystsze" - nie biega cały dzień po dworzu, grzebiąc w piasku i włażąc na drzewa. Reasumując to dobre rozwiązanie, ale tylko ze względów higienicznych. ja mam pokrowiec do rodi xp, kosztował ok. 130 zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś