mo-nika27 09.07.06, 13:18 Witam Dziewczyny.Czy ktoras z Was ma juz moze ten wozek lub widziala go na zywo w sklepie.Jestem nim zainteresowana i wdzieczna bede za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysiorek Re: Mutsy Spider 11.07.06, 19:16 Zobaczyc mozna go jedynie na zdjęciach i ich stronie internetowej.Importer mutsy nie umie sprecyzowac,kiedy wózeczek będzie dostępny w Polsce.Na niemieckim ebayu przesuwają tylko daty sprzedaży tego wózeczka. Tak więc nie dziw się,że nikt Ci nie odpowiedział na Twoje pytanie. Wózka nie ma jeszcze w sprzedaży,a miał byc w kwietniu. Pozdrawiam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Mutsy Spider 11.07.06, 19:38 to skad go maja sprzedawcy na allegro? www.allegro.pl/item113973070_nowy_wozek_mutsy_spider_2_kolory_super_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Mutsy Spider 11.07.06, 20:19 Sprowadzili sobie prywatnie, tzn. nie przez polskiego dystrybutora. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Re: Mutsy Spider 12.07.06, 12:06 Osoba sprzedająca na allegro nie odpowiedziała mi na pytanie,czy ma fizycznie ten wózeczek u siebie.Można u niej wpłacic pieniążki i długo,długo czekac na zamówiony towar. Odpowiedz Link Zgłoś
mo-nika27 Re: Mutsy Spider 14.07.06, 10:37 Dzieki dziewczyny.Dzwonilam do importera z Poznania i niestety nie umial okreslic kiedy beda te wozki.Szkoda,nie mieszkam w Polsce,ale bedziemy na wakacjach 2 tyg.i mialam nadzieje,ze uda mi sie ten wozek kupic.Niestety w kraju,w ktorym mieszkamy marka Mutsy jest nieznana,wiec wozek nieosiagalny.Trudno,trzeba bedzie pomyslec o czyms innym.Moze macie jakies propozycje?Zalezy mi na parasolce,ale z rozkladanym oparciem i najlepiej,zeby wozek skladal sie do malych rozmiarow.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś