maadzias1 02.08.06, 23:06 Co można kupić w prezencie 6-letniej dziewczynce? Jest to chrześniaczka mojego męża, to ma być jakiś niezbyt drogi prezent. Jakiś fajny drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasik751 Re: prezent dla 6-latki 02.08.06, 23:08 Moze cos ze sklepu plastycznego, jakies lepsze farby? Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: prezent dla 6-latki 03.08.06, 00:13 www.bajki-grajki.pl/?go=produkt&id=155 pamietam z czasów dzieciństwa,że godzinami potrafiłam słuchac na adapterze tych bajek.Teraz mozna kupić na cd.Polecam Calineczkę.Juz nie moge sie doczekać Oślej skórki. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: prezent dla 6-latki 03.08.06, 07:37 Wszystko zależy co taka Panna lubi i czym sie interesuje Moja namiętnie zbiera karteczki z postaciami z bajek i wymienia się z koleżankami. Ogólnie ma fioła na punkcie kucyków, więc kupujemy jej różne gadżety z kucykami - ostatnio dostała torebeczkę pluszową w kształcie kucyka i była wniebowzięta (cena ok. 15zł.) I kubki z postaciami z bajek, dostała juz 5, bo oczywiście informuje wszystkich zainteresowanych, co aktualnie kolekcjonuje ) Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: prezent dla 6-latki 03.08.06, 10:43 w sklepach można kupić puzzle w kształcie kuli- sa z postciami z disneya i z witch. kosztują ok 80zł Odpowiedz Link Zgłoś