Dodaj do ulubionych

Wózek z allegro

16.08.06, 16:57
Czy któraś z Was kupowała wózek na allegro? Jeśli macie kogoś sprawdzonego i
towar był w porządku proszę bardzo o jakieś namiary.
Obserwuj wątek
    • lamatha Re: Wózek z allegro 16.08.06, 17:15
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=676
      moze tu cos wybierzesz smile
      • malina222 Re: Wózek z allegro 16.08.06, 18:00
        Ja kupowałam! Bardzo ładny, zadbany i przede wszystkim niedrogi. Szukałam kogoś
        z okolic żeby móc odebrać osobiście i dokładnie obejżeć. Polecam tę formę kupna
        bo można zaoszczędzić sporo kasy.
    • kamilka27 tak kupilam!!!!!!!! 16.08.06, 18:02
      jestem w 30 tyg i w zeszlym tyg kupilam wozek na alegro i jestem zadowolona bo
      super szybko przysali za pobraniem, kurierem, wszystko bylo jak nalezy wozek
      zgodny z opisem i tani!!tylko ciekawe jaki w uzytkowaniu ale wydaje sie solidny
      i mocny!!

www.allegro.pl/item120172763_wozek_wielofunkcyjny_scout_eco_silverbluepromocja.html
      powodzenia
      • starogardzka_mama Re: tak kupilam!!!!!!!! 17.08.06, 09:30
        Ile waży ten wózek?
    • majafi Re: Wózek z allegro 16.08.06, 20:14
      Ja też kupiłam na allegro.
      www.allegro.pl/item118209405_hit_na_allegro_jepp_gondola_dla_niemowlaka_hauck.html
      Tego sprzedawcę mogę z czystym sumieniem polecić - wszystko na najwyższym
      poziomie, bardzo dobry kontakt, atrakcyjne ceny, b szybka wysyłka. Ciekawe jak
      z serwisem, chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała tego sprawdzać wink)

Jestem z Wrocławia i na allegro znalazłam dwóch importerów haucka: w Oleśnicy i
      w Koninie. Na pierwszy rzut zaczęłam się układać z Oleśnicą, bo kombinowałam,
      że jak bliżej, to lepiej. No i tragedia - przed tą panią ostrzegam i absolutnie
      odradzam! Nick Dachprofess i niby supersprzedawca, ale transakcja z nią to było
      jedno pasmo porażek sad Niby już miała cały komplet żeby mi wysłać, ale miała
      załatwić tylko jeszcze adaptery do fotelika. Nie odpowiadała na maile, na
      telefony, za każdym razem mówiła, że oddzwoni, oczywiście zawsze dzwoniłam ja uncertain
      Pojechała do Niemiec, po powrocie zero kontaktu, ja trafiłam do szpitala,
      zaczęło mi się śpieszyć - wysłałam uprzejmego smsa z pytaniem kiedy mogę
      odebrać wózek. Dostałam odpowiedź: "JESTEM TERAZ NA URLOPIE". To tak jakby
      napisała "mam cię w d...". Prawie 3 miesiące stałam z kasą w ręku jak głupia i
      się prosiłam żeby mi sprzedała ten wózek - SKANDAL! I w końcu zdecydowałam się
      na kupno od sprzedawcy z Konina. Różnica w podejściu do klienta po prostu
      gigantyczna smile Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów smile

• mika1332 Re: Wózek z allegro 16.08.06, 20:22

• mamajudo Re: Wózek z allegro 16.08.06, 20:24
      Polecam sprzedawcę o nicku elwira77 z Wesołej pod Warszawą.
      Kupiłam u niej fotelik do samochodu i wózek, oba Graco.
      Błyskawiczna przesyłka, towar świetnie zapakowany,
      doskonały kontak mailowy.
      • kubiaczka007 Re: Wózek z allegro 17.08.06, 09:17
        Również kupiłam wózek na Allegro Tako Natalia. U efik1. Jestem zadowolona,
        przesyłka ekspresowa, za pobraniem z ubezpieczeniem przesyłkizapłaciłam za
        ubezpieczenie 10 zł plus koszt wózka.
    • gocha83 Re: Wózek z allegro 17.08.06, 09:41
      Bardzo Wam wszystkim dziękuje za cenne radysmile) Zawsze to lepiej kupować od kogoś
      sprawdzonego. Ostatnio chodziłam po sklepach i rozglądałam się mniej więcej co
      jest i za ile. Po pierwsze drożyzna, nic ciekawego i te wózki to produkują chyba
      dla olbrzymówsmile) Ja drobna jestem i te wózki bez dziecka były ciężkie i masywne
      a co dopiero z załadowanym wózkiem...tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka