gocha83 16.08.06, 16:57 Czy któraś z Was kupowała wózek na allegro? Jeśli macie kogoś sprawdzonego i towar był w porządku proszę bardzo o jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamatha Re: Wózek z allegro 16.08.06, 17:15 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=676 moze tu cos wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
malina222 Re: Wózek z allegro 16.08.06, 18:00 Ja kupowałam! Bardzo ładny, zadbany i przede wszystkim niedrogi. Szukałam kogoś z okolic żeby móc odebrać osobiście i dokładnie obejżeć. Polecam tę formę kupna bo można zaoszczędzić sporo kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka27 tak kupilam!!!!!!!! 16.08.06, 18:02 jestem w 30 tyg i w zeszlym tyg kupilam wozek na alegro i jestem zadowolona bo super szybko przysali za pobraniem, kurierem, wszystko bylo jak nalezy wozek zgodny z opisem i tani!!tylko ciekawe jaki w uzytkowaniu ale wydaje sie solidny i mocny!! www.allegro.pl/item120172763_wozek_wielofunkcyjny_scout_eco_silverbluepromocja.html powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: Wózek z allegro 16.08.06, 20:14 Ja też kupiłam na allegro. www.allegro.pl/item118209405_hit_na_allegro_jepp_gondola_dla_niemowlaka_hauck.html Tego sprzedawcę mogę z czystym sumieniem polecić - wszystko na najwyższym poziomie, bardzo dobry kontakt, atrakcyjne ceny, b szybka wysyłka. Ciekawe jak z serwisem, chociaż mam nadzieję, że nie będę musiała tego sprawdzać ) Jestem z Wrocławia i na allegro znalazłam dwóch importerów haucka: w Oleśnicy i w Koninie. Na pierwszy rzut zaczęłam się układać z Oleśnicą, bo kombinowałam, że jak bliżej, to lepiej. No i tragedia - przed tą panią ostrzegam i absolutnie odradzam! Nick Dachprofess i niby supersprzedawca, ale transakcja z nią to było jedno pasmo porażek Niby już miała cały komplet żeby mi wysłać, ale miała załatwić tylko jeszcze adaptery do fotelika. Nie odpowiadała na maile, na telefony, za każdym razem mówiła, że oddzwoni, oczywiście zawsze dzwoniłam ja Pojechała do Niemiec, po powrocie zero kontaktu, ja trafiłam do szpitala, zaczęło mi się śpieszyć - wysłałam uprzejmego smsa z pytaniem kiedy mogę odebrać wózek. Dostałam odpowiedź: "JESTEM TERAZ NA URLOPIE". To tak jakby napisała "mam cię w d...". Prawie 3 miesiące stałam z kasą w ręku jak głupia i się prosiłam żeby mi sprzedała ten wózek - SKANDAL! I w końcu zdecydowałam się na kupno od sprzedawcy z Konina. Różnica w podejściu do klienta po prostu gigantyczna Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: Wózek z allegro 16.08.06, 20:24 Polecam sprzedawcę o nicku elwira77 z Wesołej pod Warszawą. Kupiłam u niej fotelik do samochodu i wózek, oba Graco. Błyskawiczna przesyłka, towar świetnie zapakowany, doskonały kontak mailowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiaczka007 Re: Wózek z allegro 17.08.06, 09:17 Również kupiłam wózek na Allegro Tako Natalia. U efik1. Jestem zadowolona, przesyłka ekspresowa, za pobraniem z ubezpieczeniem przesyłkizapłaciłam za ubezpieczenie 10 zł plus koszt wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha83 Re: Wózek z allegro 17.08.06, 09:41 Bardzo Wam wszystkim dziękuje za cenne rady) Zawsze to lepiej kupować od kogoś sprawdzonego. Ostatnio chodziłam po sklepach i rozglądałam się mniej więcej co jest i za ile. Po pierwsze drożyzna, nic ciekawego i te wózki to produkują chyba dla olbrzymów) Ja drobna jestem i te wózki bez dziecka były ciężkie i masywne a co dopiero z załadowanym wózkiem... Odpowiedz Link Zgłoś