Dodaj do ulubionych

maxi cosi priori czy chicco key - fotelik 9-18kg

03.10.06, 01:04
Obserwuj wątek
    • katka761 Re: maxi cosi priori czy chicco key - fotelik 9-1 03.10.06, 01:05
      proszę o pomoc w wyborze fotelika w wadze 9-18kg. zastanaawiam sie nad tymi
      dwomamodelami.
      • kamilla29 Re: maxi cosi priori czy chicco key - fotelik 9-1 03.10.06, 10:44
        mam maxi cosi i polecam, a chicco nie brałam w ogóle pod uwagę , bo jakies ich
        modele (teraz nie pamiętam dokładnie nazwy) wypadały fatalnie w testach
        bezpieczeństwa
        • mag2004 Re: maxi cosi priori czy chicco key - fotelik 9-1 03.10.06, 11:26
          popieram poprzedniczkę!!!smile chicco ma niezbyt dobre wyniki w crash testach.
          ja takze mam maxi cosi priori i bardzo sobie chwalę, szczegolnie funkcję
          regulacji oparcia winksuper sprawa przy dluzszych podrozach!!
          teraz czeka mnie zakup wiekszego fotelika i pomimo wysokiej ceny na pewno kupię
          maxi cosismile naprawdę wart swojej ceny!!
          pozdrawiam!!
          • mama_kasi_ha Re: maxi cosi, ale... 03.10.06, 13:18
            moze Tobi? Sama kupuje teraz fotelik i juz wiele o nich bylo. Z tych dwoch
            zdecydowanie Maxi Cosi Priori, ale jak masz troche kasy wiecej np. 100 zl to
            moze pomysl o Romer King Ts lub Ts Plus, sa o wiele lepsze w testach Adac, a
            jesli dysponujesz jeszce wieksza gotowka- ponad 200 wiecej niz priori, to
            pomysl o Tobi Maxi Cosi. Te dwa sa najlepsze w przedziale wagowym 9-18.
            Priori, choc wyglada super, jest estetyczny i wygodny, to niestety
            ma "podwyzszone obciazenie w zderzeniu czolowym", a to juz niestety swiadczy o
            tym, ze super bezpieczny nie bedzie. Dla porownania Tobi ma jedynie minimalne
            obciazenie w zderzeniu czolowym i takie samo w bocznym, natomiast Romer
            przecietne. Zawsze to lepsze niz podwyzszone. To wiadomosci z testow adac.
            Pozdrawiam. Asia
            mojeauto.pl
    • mama-smyka Re: maxi cosi priori czy chicco key - fotelik 9-1 03.10.06, 13:41
      Zdecydowanie Maxi-Cosi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka