magdulka2 22.10.06, 18:18 Drogie użytkowniczki quinny buzz - powiedzcie, który kolor jest najciekawszy z tego modelu. Podoba mi się ten czerwony, ale nie wiem, czy w rzeczywistości jest też taki ładny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernihor Re: Quinny buzz 22.10.06, 19:25 Kolor czerony jest w rzeczywistości śliczny sama też go miałam ale osobiście odradzam Ci ten model Quinny. Jest on szalenie usterkowy i to nie tylko ja na taki trafiłam - poczytaj na Forum lub zapytaj w zaprzyjaźnionym sklepie. Wygląda bajerancko, świetna, nowoczesna stylizacja ale w żadnym stopniu nie jest funkcjonalny i trwały. Zastanów się więc dobrze przed podjęciem decyzji... Marta Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Quinny buzz 22.10.06, 19:34 Dodam do tego tylko, że serwis mają genialny)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: Quinny buzz 22.10.06, 20:47 co osoba to tyle różnych opinii - czytałam również wiele pozytywnych, więc chyba nie każdy ma aż tak złe zdanie jak Ty. A czy wiecie może jaka jest różnica między najnowszym modelem 2007 a sprzedawanych dotychczas? Odpowiedz Link Zgłoś