Dodaj do ulubionych

którą kuchnie

07.11.06, 12:50
Witam
Poradzcie dziewczyny ktora kuchnie warto kupic dla dziewczynki:
www.ebaja.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=1490czy
www.ebaja.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=940
a moze macie inne ciekawe propozycje?
z gory dziękuję
k.
Obserwuj wątek
    • mikita10 Re: którą kuchnie 07.11.06, 12:52
      Ta pierwsza kuchnia jest teraz w Selgrosie za (chyba) niecałe 160zł.
      • kinia0422 Re: którą kuchnie 07.11.06, 12:56
        wlasnie widzialam reklame i sie zastanawiam czy warto ja kupic bo na pewno
        ktoras kupie i nie wiem ktora, znasz moze te kuchnie?
        dzieki za odp.
        k.
        • mikita10 Re: którą kuchnie 07.11.06, 13:07
          Niestety nie. Pytałam się sprzedawcy na allegro, czy w tej kuchni otwierają się
          drzwiczki piekarnika, i czy sprzęty (np. czajnik) wydaje jakieś dźwięki, ale
          bez odpowiedzi.
          • dziobak13 Re: którą kuchnie 07.11.06, 15:13
            corce kupowaliśmy tą pierwszą kuchnię w zeszłym roku (miała wówczas 3,5) na
            gwiazdkę zapłaciliśmy chyba ok 210PLN w Smyku.
            Dodatkowych akcesori w zestawie nie ma zbyt dużo( dodatkowo dokupywaliśmy
            garniki, talerze i taki worek z owocami warzywami miesem itd - polecam bardzo
            jak gdzieś zdołacie zakupić: my kupowalismy w zeszłym roku przed gwiazdką w
            Auchan za 25PLN chyba jest w tym worku ze 150 różnych "jedzonek"). Wracając do
            kuchni, podaję wyposarzenie:
            kuchnia z pułeczkami otwieranym piekarnikiem i lodówką (ale szkoda ze nie ma
            półek w lodówce)
            toster z którego wyskakują grzanki, dzem o zapachu truskawkowym, dwa talerzyki,
            dwa kubki, chyba również dwie łyżeczki,garnek, telefon, szczypce, nóż i łopatka
            do powieszenia nad kuchnią, w kuchni jest również zlew i dwa palniki z czego
            jeden wydaje dzwieki jak postawi się na nim garnek. Sa również 4 papierowe
            pudełeczka imitujące opakowania z jedzeniem, które podarły się nam w przeciągu
            pierwszych dwóch tygodni.
            Swietnie się córka nią bawiła i bawi nadal, ale myslę ze każdą kuchnią by się
            bawiła. A szczerze powiedziawszy tej drugi raz bym nie kupiła
    • mama_misi Re: którą kuchnie 07.11.06, 15:39
      Mojej córce Mikołaj chce sprawić kuchnię i powiem ci, że ja przy wyborze
      kieruję się w pierszej kolejności wysokością blatu roboczego. Mała miała okazję
      bawic się zarówno kuchnią która blat miała na wysokości 70cm i taka znacznie
      mniejszą ok 45-50cm. Zdecydowanie bardziej podobała jej się ta wyższa
      (niekoniecznie ładniejsza)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka