Gość: guest
IP: *.*
09.03.01, 15:26
Drodzy rodzice\na co wy na to, żeby stworzyć forum wymiany opinii na temat produktów dla dzieci? Od kogo mamy się dowiadywać, co jest na rynku dobrego? Z całym szacunkiem dla naszych ulubionych pism, ale tam, nawet gdy jest mowa o wyborze wózka czy nosidełka, to brak jest rzetelnych opnii. Takie mam wrażenie, bo te produkty są zazwyczaj opisywane bardzo sucho i wygląda na to, że wszystkie są dobre. Tymczasem pocztą pantoflową się dowiadujemy, że tego i tego nie warto kupować, bo kiepskie.\nJa teraz noszę się z zamiarem kupienia porządnej spacerówki. Trochę się zakręciłam, tyle jest tego na rynku. Początkowo miałam zamiar kupić Graco (pełno tego w internecie). Ale słyszałam, że nienajlepsze. Teraz biorę pod uwagę: Chicco Pick Up, Quinny, Baby Welt, ABC Design. Co myślicie o tych firmach? Co myślicie o spacerówkach tzw. sportowych, tzn na 4 dużych pompowanych kołach? To chyba dość nowy trend, podobno wózki są super na nierówne tereny, ale dość ciężkie.\nUprzejmie proszę o poradę, bo im dłużej oglądam tym trudniej mi podjąć decyzję i zachęcam do wzajemnego polecania sobie różnych produktów dla naszych bobasów.