IP: *.* 06.07.01, 02:05
Czy ktos mi moze powiedziec,czy to jest normalne,by dziecko do trzeciego miesiaca niemialo kolki,a teraz gdy ma ponad trzy miesiace nagle zaczelo miec.Bardzo mnie to martwi ,bo niespotkalam sie z takim przypadkiem.Niewiem czy mam panikowac ,biec do lekarza ,czy poprostu przeczekac .Czy ktos moze mi doradzic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: kolka IP: *.* 06.07.01, 07:22
      Moja Olka tez nie miala kolki a wlasnie w okolicach 3 miesiaca zaczela ja atakowac po kapieli. Twalo to moze dwa trzy tygodnie i jej przeszlo. Pozdrawiam i spokojnych nocek
    • Gość: guest Re: kolka IP: *.* 06.07.01, 08:07
      Ja miałam podobnie, do trzeciego miesiaca ataki płaczu zdarzały się bardzo sporadycznie a potem juz po trzecim miesiącu się znacznie nasiliły. Niestety nie chce Cie martwić ale u mojej małej było to do 6 miesiąca. Własnie w czwartym miesiącu byłam u lekarza i pediatra zaleciła mi dawać krople espution (nie wiem czy dobrze napisałam, lub to samo ale w zawieśinie , (bez tego chyba bym nie dała rady) Mam nadzieję ze u Ciebie będzie krócej. pozdrawiam stasia
    • Gość: guest Re: kolka IP: *.* 06.07.01, 13:53
      krople nazywaja sie esputiocon-tez polecam-u mojej Olki skutkowaly
    • Gość: guest Re: kolka IP: *.* 07.07.01, 07:36
      Na moja mala esputicon nie dziala, ale polecam Debridat w zawiesinie.
    • Gość: guest Re: kolka IP: *.* 09.07.01, 11:19
      Cześć. Proponuję zajrzeć na forum zdrowie. Na pewno znajdziecie tam wiele mądrych i pożytecznych podpowiedzi na w.w. temat.Pozdro :hello:Tyska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka