Dodaj do ulubionych

wózek Chicco Trio 2003

IP: *.* 06.07.01, 13:19
Właśnie jesteśmy na etapie szukania wózka dla naszego dziecka, które ma sie urodzić w październiku. Co sądzicie o wózkach Chicco- Trio 2003. Zależy nam na wózku łatwo mieszczącym się do auta (po złożeniu) oraz nie zajmującym zbyt wiele miejsca w domu. Może możecie polecić coś podobnego. Nie da się ukryć, Chicco nie jest tani. Dziękuję za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: wózek Chicco Trio 2003 IP: *.* 06.07.01, 13:52
      Hej, ja nie w temacie ale mam kolezankę Tatianę która ma męża Maćka i termin porodu na październik.Przypadek????????????????????? ;)Pozdrawiam :hello:Kalina
    • Gość: guest Re: wózek Chicco Trio 2003 IP: *.* 08.07.01, 13:33
      Cześć! Moja córcia urodziła się w 1 marca. Kupiliśmy Chicco-Trio 2003. Jesteśmy w sumie zadowoleni. Gdy wyjeżdżamy gdzieś samochodem bierzemy spacerówkę (nie zajmuje dużo miejsca) i fotelik samochodowy. Po wyjściu z samochodu - buch! fotelik na spacerówkę i jedziemy. Do tej pory nie korzystaliśmy zbyt dużo z gondoli - mała w wieku 1m-ca chciała już wszystko oglądać z pozycji połleżącej. Co jakiś czas próbowałam ją położyć w gondoli. O dziwo ! Niedawno zaczęło jej się podobać.Minusy:- spacerówka zacina się przy składaniu (może trzeba naoliwić?),- kółka nie są zbyt duże - mi to akurat nie przeszkadza, ale słyszałam jak ktoś narzekał,- cena (drogie, ale jak policzyć wszystko oddzielnie: głęboki, spacerówka i fotelik ....),- spacerówka jest bez budki i pokrowca na nóżki. Można dokupić, ale to kosztuje - pokrowiec ok. 110zł, budka - ok. 190zł, pokrowiec do fotelika - ok. 60zł.A tak poza tym to jestem zadowolona z tego wózka.
      • Gość: guest Re: wózek Chicco Trio 2003 IP: *.* 09.07.01, 11:56
        Aldonko,a jak sprawują się kółka na innych nawierzchniach niż asfaltowe, np. w lesie itd???
        • Gość: guest Re: wózek Chicco Trio 2003 IP: *.* 09.07.01, 22:31
          No cóż, po lesie nie miałam okazji jeździć. Jeżdżę natomiast często po różnych wertepach, po rawie, itp. Mojemu dziecku odpowiada, że trochę trzęsie. W wieku 2. m-cy mała chciała, by ją wozić tylko po dziurach <01>.Pojazd wytrzymał też wyścigi wokół domu urządzone przez mojego 11-letniego syna.Wózek jest bardzo wygodny w manipulowaniu. Jedną ręką można zawrócić praktycznie w miejscu.Udanego wyboru!
          • Gość: guest Re: wózek Chicco Trio 2003 IP: *.* 10.07.01, 07:58
            Dzięki wielkie! Jestem już na 90% zdecydowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka