Gość: guest IP: *.* 23.08.01, 20:51 Może ktoś wie, gdzie w Warszawie można kupić piłkę do skakania (siada się na niej okrakiem i trzyma za takie uszy z przodu. Pewnie niejedna pamięta to z porodówki .) Zalecił nam ją ortopeda, a ja nigdzie tego nie widziałam.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 23.08.01, 21:25 Piłkę znajdziesz w najzwyklejszym sklepie papierniczo-sportowym ( wiesz takim z dawnych lat np. ARPIS )Ja przynajmniej w takim kupiłam, jestem z Poznania. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 23.08.01, 22:07 Lidka napisała/ł:> Piłkę znajdziesz w najzwyklejszym sklepie papierniczo-sportowym ( wiesz takim z dawnych lat np. ARPIS )Ja przynajmniej w takim kupiłam, jestem z Poznania. PozdrówkiCzy na pewno mówimy o tym samym? Tj. takiej wielkiej piłce, na której się siada? Bo w warszawie tam nie znalazłam Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 07.09.01, 20:48 w Krakowie takie są w sklepach sportowych i takich ze sprzętem rehabilitacyjnym .ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 23.08.01, 22:55 Marto! W Smyku jest ich bardzo wiele, różne wzory, rozmiary, ceny... (kupowałam ostatnio Ali). Wjedź na piętro z zabawkami, po wyjściu z windy na lewo, są na ostatnim regale na śćianie szczytowej. Miłego kupowania!!! Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 24.08.01, 10:20 Wielkie dzięki. Bywam tam często, ale dotąd nie zauważyłam. Ale gapa Jutro jedziemy. Jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 31.08.01, 23:00 No i nie kupiłam. Piłki są, ale takie "udziwnione" tj. z siodełkiem na górze. Pan tłumaczył mi, że tak dziecku jest wygodniej skakać. A moje potrzebuje takiej zwykłej okrągłej, bez bajerów. No i w odpowiednim rozmiarze (bo trafiłam na stosowne, ale tylko w rozmiarach dla dorosłych).Pomóżcie!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 07.09.01, 19:35 marta na aukcji w allegro jest jakas pilka do skakania. prawdopodobnie nie to, ale niezaszkodzi sprawdzic. podaje adres http://allegro.pl/showitem.php?item=2266350.sorki za male litery, ale pisze jedna reka. na drugiej spi lenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Piłka do skakania IP: *.* 10.09.01, 21:25 Dzięki, dziewczyny. Jesteście wspaniałe Na szczęście odpowiednia piłka znalazła się w końcu u naszych znajomych.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś