Gość: AnkaR IP: *.* 27.09.01, 18:37 Chcemy kupić nosidełko dla malca. Od którego miesiąca można nosić w nim szkraba i jaka firma jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Nosidełko dla malucha IP: *.* 28.09.01, 10:19 Ja nosiłam swojego synka od trzeciego miesiąca, z tym że nie można takieo dzidiusia nosić zbyt długo - 0,5 godziny 3,4 razy dziennie. Dłużej można nosić maluch który juz sztywno trzyma głowę i plecki. Ja mam niemieckie nosidełko o nazwie koala. Jest naprawdę super zwłaszcza szelki sa świetnie rozwiązane, ale nie wiem czy można takie kupić w Polsce. Prz kupnie zwrućcie uwagę na to ,żeby szelki były wygodne i szeroki, czy łatwo i szybko można dziecko umieścić w nosidełku, czy nie ma jakiś części które mogły by uwierać albo obcierać. Dla mniejszego bobasa polecam Ci nosidełko tylko z przodu (dzidzius jest noszony twarzą do ciebie lub odwrotnie), są też nosidełka w których dziecko noszone jest z przodu lub na plecach ale one są lepsze dla starszych dzieci. Więcej informacji znajdziesz przegladając starsze wątki, bo ten temat był juz poruszany nierazPozdrawiam i powodzenia w zakupachPs Na zakupy najlepiej pojechać z dzieckiem i na miejscu przymierzyć go do nosidełka Odpowiedz Link Zgłoś