Dodaj do ulubionych

!!!Komis w Krakowie!!!-PILNE

IP: *.* 29.10.01, 11:05
Czy w Krakowie jest jakiś komis tylko z artykułami dziecięcymi(wózki ,chodziki itp.)?Byłabym wdzięczna za adres. Pozdrawiam Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 29.10.01, 14:11
      Cześć!Od kiedy przekonałam się, jak drogie są rzeczy dla malucha często odwiedzam właśnie komis i naprawdę uważam, że czasami można trafić lepiej niż w sklepie.Komis, do którego chodzę, mieści się w Nowej Nucie, os. Kombatantów 10, nazywa się " Okrągły brzuszek i maluszek".Kurczę, chyba zrobiła się reklama :hap:pozdrawiam,Paulina
      • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 30.10.01, 20:23
        Koło Krakchemii, tzn., ul. Stanisława ze Skalbmierza, fajna pani, bardzo cierpliwa i uprzejma, polecam, korzystałam gł. w celu sprzedaży, ale też i czasem cos kupowałam.
    • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 29.10.01, 16:53
      Hej Sloneczko jest ich cala masa - zalezy jaki rejon Krakowa cie interesuje.Np. Na ul. Szlak jest jden z wozkami + zabawki+ ubranek cala masa, ul.Konarskiego ( ale uwazaj obsluga taka sobie)ul. Siemieradzkiego (Okragly brzuszek i maluszek ).Oraz wiem ze jest na Limanowskiego. pozdrawiam ulcik
    • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 29.10.01, 20:55
      Często odwiedzam komisy przy ul.Limanowskiego,ul. Krakowskiej obok pl. Wolnica, ul. Dietla.Wiem że fajny komis jest gdzieś w okolicach Krakchemii ale nie pamietam nazwy ulicy.Papatki Kaśka
    • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 31.10.01, 10:14
      Jest też fajny komis na Kurdwanowie, ale nie wiem jaka to ulica. Zainteresownym chętnie dokładnie wszystko opiszę.Ania
      • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 02.11.01, 10:37
        Dziewczyny, bardzo Wam dziekuję za wszystkie adresy.Ja jestem spoza Krakowa więc nie ma znaczenia dzielnica.W najbliższym czasie wybieram sie tam i na pewno skorzystam z waszych namiarów.Jeszcze raz ogromne dzięki.Aga
      • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 03.11.01, 22:52
        Cześć Aniu, ja jestem jak najbardziej zainteresowana komisem na Kurdwanowie, bo mieszkam na Woli Duchackiej i na dalsze wycieczki w Kraków nie mam na razie widoków.Z góry dzięki. Aga
    • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 06.11.01, 13:55
      Dziewczyny czy mogłybyście podać jakieś bliższe szczegóły(numer, telefon ,mniejwięcej koło czego się znajduje)bo wybieram się pojutrze do Krakowa i nie chciałabym stracić całego dnia na ich szukanie.Pozdrawiam Aga
      • Gość: guest Re: !!!Komis w Krakowie!!!-PILNE IP: *.* 06.11.01, 22:41
        Hej, hej! Podaję namiary na kilka komisów, które znam:1. "Okrągły Brzuszek i Maluszek" - N.Huta/Os.Kombatantów 10, tel. 649 00 33,2. Za Supermarketem Krakchemia, ul. Stanisława ze Skalbmierza - zgadzam sie z opinią Reszki,3. "Jaś i Małgosia"-ul.Dietla/przy skrzyż z ul.Bożego Ciała,4. Kazimierz naprzeciwko Pl.Wolnica, ul.Krakowska/w bramie, 5. "Klaps" - ul. Szlak 11/ okolica Starego Kleparza, tel. 0601 46 72 37,Udanych poszukiwań i zakupów...:)Nika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka