Gość: guest IP: *.* 13.11.01, 21:02 Hej dziewczyny proszę was o opinie na temat sklepów z odzieżą ciążową takich jak:AGNES,METERNITY, MATHERCARE, 9 MIESIĘCY, które mieszczą się w Warszawie.wielkie dzięki pa pa pa Sylwia Ka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: opinia na temat sklepów IP: *.* 14.11.01, 10:30 Polecam mathercare i 9 miesiecy. Oba mają bardzo duży wybór odziezy. Mathercare jest niestety dosyć drogi ale jakie ubrania ...Jeżeli chcesz posiadac fajne cichy i rewelacyjnie wyglądac w ciąży zainwestuj w spodnie i sukienkę z Mathercare a koszulki dokupisz w tanszych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: opinia na temat sklepów IP: *.* 14.11.01, 11:10 W Agnes można kupić super spodnie za umiarkowaną cenę (od 90 do 120 zł). Różne rodzaje. Spory wybór fasonów. Poza tym nic tam dla siebie nie znalazłam. Sukienki i spódnice jak na starą babcię, mało i brak rozmiarów. Na bluzki już nie patrzyłam. Polecam jedynie ze względu na spodnie (jeansy w różnych kolorach i nie ogrodniczki, materiałowe, oczywiście są też ogrodniczki dla pasjonatów). Pozdrawiam anuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: opinia na temat sklepów IP: *.* 18.11.01, 21:52 czesc,rzeczy ze sklepu meternity sa super,ja kupowalam tam odziez jak bylam w USA ,rzeczy ze sklepow MIMI sa tez super,mam kilka fajnych rzeczy moge odsprzedac 503080771 asia Odpowiedz Link Zgłoś