Dodaj do ulubionych

LEKKI CZY SOLIDNY?

IP: *.* 18.11.01, 11:13
MAM ZAMIAR KUPIĆ WÓZEK SPACEROWY I ZASTANAWIAM SIE CO WYBRAĆ CZY LEKKĄ I MAŁĄ PARASOLKE(TYPU GRACO CITY SPORT) CZY SOLIDNY WÓZEK NA DUŻYCH KÓŁKACH(KOMFORT JAZDY,NIEDŁUGO ZIMA)CO BYŚCIE RADZIŁY I JAKIE MACIE DOŚWIADCZENIA ZE SWOIMI WÓZKAMI?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: LEKKI CZY SOLIDNY? IP: *.* 18.11.01, 12:05
      Tak naprawde najlepiej miec dwa - mocny na specery po lesie, lekki na zakupy (np. w supermarkecie)i podroze. Ja mam tylko mocny wozek (Emmaljunga) bo duzo jezdze po lesnych sciezkach, a i nasze miejskie drogi przypominaja lesne ostepy. Poza tym woze dwojke dzieci, wiec musi byc wytrzymaly zeby wytrwal jakis czas. Ale chce tez kupic lekka parasolke, bo kiedy jezdze do mamy, ciezki wozek stanowi polowe naszego bagazu. Zalezy to tez od wieku dziecka. Parasolke warto kupic, kiedy dziecko juz chodzi i podczas spaceru troche chodzi a troche jeszcze jezdzi.Magda
      • Gość: PETRA ** MATERACYK ? ** IP: *.* 18.11.01, 17:16
        Zostały mi już ostatnie zakupy i nie wiem na jaki materacyk sie zdecydować...Sprawdzony jest piankowo-kokosowy (przez inne mamy) ale słyszałam też wiele dobrego o materacyku kokosowym z gryką. Jaka jest wasza rada?Jedna strona to gryka a druga to kokos - jak często przekłada się materacyk? Czy w ogóle trzeba przekładać?Poradźćie dziewczyny...PETRA
        • Gość: PETRA ** MATERACYK ? ** IP: *.* 18.11.01, 17:18
          Zostały mi już ostatnie zakupy i nie wiem na jaki materacyk sie zdecydować...Sprawdzony jest piankowo-kokosowy (przez inne mamy) ale słyszałam też wiele dobrego o materacyku kokosowym z gryką. Jaka jest wasza rada?Jedna strona to gryka a druga to kokos - jak często przekłada się materacyk? Czy w ogóle trzeba przekładać?Poradźćie dziewczyny...PETRA
      • Gość: guest Re: LEKKI CZY SOLIDNY? IP: *.* 20.11.01, 09:17
        A ja bez problemu jeżdzę po lesie i wertepach wózkiem Graco City Sport :-).
    • Gość: PETRA Re: LEKKI CZY SOLIDNY? IP: *.* 18.11.01, 17:20
      Przepraszam ale próbuję wysłać nowy post - pomimo tego, że daję komendę wyślij nowy post, ciągle podłącza mnie do Twojego. Bardzo przepraszamPETRA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka