Dodaj do ulubionych

jaki rożek?

IP: *.* 25.11.01, 12:25
Jaki rożek najlepiej kupić? Zwykły, z kokosem, a może polarowy? Mnie podoba się ten ostatni, potem można go używać jak kocyk, ale nie mam żadnego doświadczenia. Czekam z niecierpliwością na Wasze porady.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: jaki rożek? IP: *.* 25.11.01, 15:20
      Bardzo polecam rożek z kokosową wkładką - jest bardzo wygodny i dla dziecka, i dla rodzica (zwłaszcza dla świeżo upieczonego i niedoświadczonego taty :-)))Jeśli mieszkasz w Warszawie można taki kupić w sklepie z wózkami w Al. Solidarności - na przeciwko Sądów.Ja byłam z tego rożka bardzo zadowolona i wszystkim go polecam.PozdrawiamAnia
    • Gość: guest Re: jaki rożek? IP: *.* 25.11.01, 22:36
      ja rowniez polecam z wkladem kokosowym. ja mialam firmy drewex, jest bardzo fajny gdyz srodek ma z flanelki, po za tym kolorystyka super.Bynajmniej nie polecam zwyklych bez usztywinienia , sa beznadziejne
    • Gość: guest Re: jaki rożek? IP: *.* 26.11.01, 19:46
      Ja oprócz zwykłego kupiłam też rożek-kocyk, środek bawełniany, z zewnątrz ploarek. Myślę, że w zimie bardzo się przyda. Prawdę mówiąc kupiłam go z myślą o wózku.Jeszcze nie wiem, jak się sprawdzą :)Magdzi
    • Gość: guest Re: jaki rożek? IP: *.* 27.11.01, 13:10
      A ja polecam zwykły, bez usztywnienia - miałam i taki i taki. W tym z kokosowym wkładem jakoś nie umielismy trzymać dziecka - Zuzia zsuwała nam sie do środka i było jej widać tylko nosek :)Teraz oba służą jako kołderki.KIKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka