Dodaj do ulubionych

prezenty dla dzieci

IP: *.* 19.12.01, 17:26
witam :hello:w przyszłym tygodniu wybieram się do koleżanki, która jest mamą 11 letniej dziewczynki i 8 letniego chłopca. Bardzo proszę o pomoc co można kupić w prezencie dzieciom w tym wieku i ew. jak wysokie są dzieci wieku 8-11 lat. Będę wdzięczna za wszystkie postye.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: prezenty dla dzieci IP: *.* 19.12.01, 21:35
      Nie wiem czy Ci pomogę , ale możesz kupić:-grę planszową( naprawdę teraz jest duży wybór i są ciekawe)-grę lub program komputerowy(jezeli mają komputer-jako nowość jest teraz encyklopedia Omnia-jezeli nazwy nie pokręciłam)-film na video, np"Shrek"na razie to wszystko, jak przyjdzie mi jeszcze jakiś pomysł to napiszę.
    • Gość: guest Re: prezenty dla dzieci IP: *.* 20.12.01, 01:28
      Widziałam fajne tekturowe tablice ze specjalnym pisakiem i ściereczką do wycierania na sucho. Można tam zapisywać, albo rysować coś, a potem to zetrzeć załączoną ściereczką bez brudzenia się.Może dla dziewczynki ładny kalendarz z psiakami lub innymi zwierzakami, albo pamiętnik lub organizer? Jeśli chłopak lubi pokemony, a jego rodzice to akceptują, to na pewno się ucieszy z kasety wideo "Pokemon 2" (nowość)A może Harry Potter?Na razie nic mi więcej nie przychodzi do głowy.Acha, jeśli dziewczynka lubi ciuszki, to można jej kupić jakąś fajną chustkę na włosy albo ozdobny szaliczek(widziłam u kolezanek synka, że takie noszą(11 lat)Jeśli mogę doradzić, to raczej staraj się kupić jakiś drobiazg dla każdego osobno, to ich bardziej ucieszy niż wspolny prezent, tak mi się wydaje.PozdrawiamEwaPozdrawiamEwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka