Gość: NataliaM IP: *.* 12.02.02, 16:35 Widziałam na www.baby.com.pl wózeczek qinny,który wygląda jak parasolka(nie ma jeszcze opisu).Czy któraś z was jest posiadaczką tego cuda?Proszę o opinię.Natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NataliaM Re: parasolka Qinny IP: *.* 12.02.02, 16:45 Przepraszam,widziałam go na www.bobasek.pl!Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia26 Re: parasolka Qinny IP: *.* 12.02.02, 22:55 Na bobasku. pl otwiera mi sie jakas dziwna strona, ale quinny faktycznie w ofercie ma parasolke sa one na przyklad w Swiecie Dziecka na Plawskiej w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NataliaM Re: parasolka Qinny IP: *.* 13.02.02, 21:34 Byłam dzisiaj w hurtowni,która ma sklep Bobasek.Nie było tej parasolki,ale panie powiedziały mi,że waży ok.7 kg.Kosztuje 630 zł.Martwi mnie jednak,bo nie ma drążka zabezpieczającego dziecko przed wypadnięciem(nie wiem jak to się nazywa),tylko szelki.Czy to jest praktyczne?Gosiu,Ty,o ile pamiętam,masz trójkołowca,czy on też ma tylko szelki?Jak to się sprawdza w praktyce?Natalia Odpowiedz Link Zgłoś