Dodaj do ulubionych

figurki b-daman

22.11.06, 09:58
Pomocy!czy ktoś się na tych figurkach zna?!mój bratanek złóżył zamówienie u
Mikołaja na b-damana czarny wiatr i pustynny wiatr lub jakiegoś z tarczą
control.Przeglądałam w necie, są różne ale takich jakoś nie widzę-czy to on
coś pokręcił czy po ang one te b-damany się inaczej nazywają?!
Obserwuj wątek
    • rysia30 Re: figurki b-daman 22.11.06, 11:45
      B-damany bywają z tarczą i bez. Te z tarczą są sporo droższe.Ceny tych z
      tarczą zaczynają się od 68 zł(bywają w promocyjnych cenach ale bardzo rzadko)do
      ok.150zł(z możliwością wydawania dzwięku i świeceniem światełek wewnątrz
      tarczy).Tych najdroższych nie polecam, ponieważ bajery szybko się psują.Ja już
      po 15 b-damanie zabroniłam kupować takich prezentów synowi. Są bardzo kiepskiej
      jakości, malutkie części bardzo szybko się gubią i łamią.
      Tu masz przykład posiadającego tarcze control:
      www.hasbro.pl/mcp.php/pl/app/product/details/123/568/index.html
    • zulam3 Re: figurki b-daman 22.11.06, 19:23
      Mój sześcioletni ekspert donosi: czarny wiatr to chrome zephyr a o pustynnym
      wietrze nie słyszał, moze to chodziło o słoneczną falę czyli helio breaker? Te
      z tarczami maja dopisek DHB czyli direct hit battle, a o co chodzi z "control"
      też nie wie. Lepiej się dopytaj bratanka smile
      • monii_1 Re: figurki b-daman 22.11.06, 19:31
        uległam błaganiom mojego jeszcze wtedy pięcioletniego syna i kupiłam mu takiego
        za 60 parę zł. w REALU. Byliśmy załamani obydwoje po otworzeniu pudełka.
        Wszystko trzeba wyłamywać z plastikowej ramki (tak jak modele samolotów) Plastik
        beznadziejny naklejki też ogólnie mówiąc nie polecam tego a juz na pewno nie za
        tą cene , jest wiele innych lepszych zabawek za tą sumę. Syn pobawił sie nim
        tylko w dzień zakupu, potem sie zaczęły naklejki odklejać i ogólnie się po kolei
        rozsypał
        • iwciad Re: figurki b-daman 22.11.06, 23:01
          Zgadzam się w zupełności. Nie polecam.Syn był rozczarowany.
          • mika149 Re: figurki b-daman 23.11.06, 18:16
            Wielkie dzięki!Wiadomo, dzieci to w takich sprawach najlepsi eksperci!Ja też
            nie jestem fanką takich potworów, ale bratanek ma już kilka figurek, więc wie
            co to za zabawka, prezent będzie za pełną aprobatą rodziców, więc ja się tylko
            cieszę że wiem co kupić. Może to muszą być po prostu większe dzieci /wg
            producenta >8 lat/.PZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka