Dodaj do ulubionych

Prezent dla siedmiolatka

IP: *.* 05.03.02, 10:25
Drogie EMAMY! Potrzebuję Waszej rady. Zbliża się Wielkanoc, a co za tym idzie zwyczaj kupowania chrześniakom prezentów. No i tu mam problem - mój skończył już 7 lat i zastanawiam się co by mu sprawiło radość. Może wiecie o czym marzą "panowie" w tym wieku??? Co jest teraz na topie - gry, zabawki? Jeżeli macie chwilkę to napiszcie. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie rady. A, i oczywiście chodzi tu o takie prezenty w przyzwoitej cenie - żeby nie zbankrutowac (50-70zł.), bo z mężem mamy kilku chrześniaków.Pozdrawiam. Mira ma. Olka
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka,mamaAniZosiJulki Re: Prezent dla siedmiolatka IP: *.* 07.03.02, 20:56
      Pierwszy raz słyszę o takim zwyczaju, ale jeśli musisz... Chłopcom w tym wieku można "w ciemno" kupować klocki "Lego". Nawet jeśli dostaną drugi raz to samo, to nie szkodzi, jeszcze lepsza zabawa. Jest wiele serii tematycznych. Koledzy mojej Ani najbardziej lubią Bionicle (chyba tak to się nazywa), bardzo modna jest też seria "Harry Potter". Miłych zakupów:hello: Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka