Dodaj do ulubionych

buciczki dla maluszków

IP: *.* 05.03.02, 12:48
Gdzie mozna kupic w Warszawie buciczki dla 3-miesiecznych maluchow??? i czy musza miec miekka podeszwe, czy moga byc z twarda? Takie widzialam w Smyku, ale mąż twierdzi, ze dla naszych maluchow na takie buty jest za wczesnie... poradzcie cos!asiaT
Obserwuj wątek
    • Gość: Morud Re: buciczki dla maluszków IP: *.* 05.03.02, 13:23
      Asiu, według mnie takie maluszki nie potrzebują jeszcze takich "prawdziwych" bucików. Ja zimą zakładałam grube skarpety i buciki od kombinezonu, albo buciki z miękkiej skórki z futerkiem bez usztywnionych spodów . Nie wiem niestety gdzie można takie kupić, bo dostałam je po innym dziecku. Na buciki ze sztywną podeszwą przyjdzie czas, kiedy chłopcy zaczną wstawać.PozdrawiamMonika mama Małgosi
    • Gość: cela Re: buciczki dla maluszków IP: *.* 05.03.02, 14:32
      kupiłam rewelacyjne buciki z owczej skórki, w środku futerko - wywijane na zewnątrz, ściągane w kostce za pomocą futerkowych pomponów. Dla mojego dziecka zupełnie nieprzydatne (bo już od dawna używa normalnych) ale nie mogłam się powstrzymać. Poczekają na siostrzyczkę/braciszka.a cena tylko 20 zł. Naprawdę super, w M1.
    • Gość: Magdzi Re: buciczki dla maluszków IP: *.* 06.03.02, 20:38
      Pewien wybor malych bucikow jest w Mothercare. Przynajmniej dla Dominiki było kilka roznych rodzajow, nie wiem, jak dla chlopcow. Cena: 35 zl. To sa raczej takie kapcio-buty, chociaz dla maluchow, ktore nie chodza to pewnie wystarczy. Podeszwy maja lekko usztywnione i z gumowymi kropkami.Nie oparlam sie pokusie i kupilam jedne - "dzinsowe", zapinane na rzepa, z rozowym serduszkiem :love:. Swietnie trzymaja skarpetki :).Pozdrawiam,Magdzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka