pia_ 23.11.06, 19:11 I to polskiej firmy, a ceny do przełnięcia. A ten domek do ogrodu - będzie mi się śnił po nocach i chyba już wiem na co w przyszłości cała rodzina będzie się składać )) Zobaczcie sami: www.tommebel.prv.pl/dzieci.htm I co????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 23.11.06, 19:25 bardzo ładne te meble, takie proste. Ceny moim zdaniem niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 23.11.06, 19:26 pięknę!!! juz dodałam do ulubionych, żeby napatrzeć się dowoli. meble pozostałe też interesujące)) Odpowiedz Link Zgłoś
mija281 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 23.11.06, 20:08 fajne...bardzo fajne dla dorosłych również Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 23.11.06, 20:23 rzeczywisicie sliczne i ceny tez fajne ) ciekawe jak z jakoscia i wykonczeniem, ktos widzial je na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 23.11.06, 20:32 no fajne!!!ciekawe czy podana cena łóżek to z materacem.mi sie podoba takie rozsuwane..ciekawe jak z jakościa i transportem. Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 23.11.06, 22:47 O matko!Te żeglarskie!Ludzie,po co kupilam tapczan w Ikea??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 24.11.06, 00:09 hehehe to samo pomyślałam jak po południu zobaczyłam te meble. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 24.11.06, 00:10 tzn ,że po co łózko w ikea kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 24.11.06, 09:33 Hehe, Marty mysla podobnie Tapczan z Ikea fajny tez (taki z pieskiem i kotkiem - codziennie zegnani na dobranoc), ale te mebelki po prostu booooskie Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 23.11.06, 23:53 Naprawdę świetne, w stylu tych z katalogów francuskich i angielskich czasopism! Ale te ceny to wydają mi się nieprawdopodobnie niskie. Fajnie by było gdyby jakość była też wyśmienita. Przynajmniej w Warszawie za takie cudeńka trzeba zaplacić grubo ponad 1000 zl lub nawet kilka tys za 1 szt (np. w Jupiter centrum gdzie łóżeczko księżniczki kosztowało ok 1500zł, lub Fabryka wnętrz... Czy gdzieś to można zobaćyć na żywo i nie w Rawiczu??? Odpowiedz Link Zgłoś
minutek1 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 24.11.06, 18:07 Dzięki za informację ...może niebawem podjadę je zobaczyc mam niecałe 40km......dam wówczas znać. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do minutek1 24.11.06, 21:02 Koniecznie napisz, jak wyglądaja na żywo, bo tez zaczęłam żałować zakupionego łóżka piętrowego dla dziewczynek Może robią coś jeszcze? jakieś regaliki, szafeczki, coś w czym możnaby trzymać zabawki, książki itp.? aga Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Boskie mebelki dziecięce :-) - same cudności 25.11.06, 14:01 Ogrodowy domek jest cudny .... a w tym roku juz kupiłam małej domek duzo drozszy a jak teraz patrze na ten to ten mojej małej jest paskudny hmmm chyba na lato bedzie zmiana ciekawa jestem czy wysyłaja takie cuda tez kurierem Odpowiedz Link Zgłoś