czaszka00 25.11.06, 20:22 fajne czy nie fajne ?? warto kupić ?? jak się sprawuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerdays Re: krzesełko BeeBee 25.11.06, 22:04 mamy i nie uwazam, zeby bylo rewelacyjne, ale zle tez nie jest wada - trzeba bardzo precyzyjnie montowac stolik, bo jak nie wejdzie w prowadnice to jedno kopniecie Malucha/pchniecie i stolik leci na podloge (ale moze tylko mnie sie taki wadliwy model trafil...) Odpowiedz Link Zgłoś
aalfaa Re: krzesełko BeeBee 25.11.06, 22:46 Trzeba też zabezpieczyć pasy, bo w trakcie użytkowania wypadają!!! My mamy od 8m-cy i jestem bardzo zadowolona. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Nie polecam! 26.11.06, 08:43 JA nie polecam, nam szelki sie wysunely jak mała szarpnela i wypadła z krzesełka,miała rozciętą warge, siniaka na poliku itd u nas szelki sa zle wykonane wychodza jak z masła, trzeba dokrecac sruby moneta co 2 dni... nie kupilabym juz tego napewno a kupilam tylko ze wzgledu na fajny wyglad i dobry opis sprzedajacego ze jest bezpieczne itd u nas te brednie sie nie sprawdziły... Niestety o tym ze mozna bylo lepiej wybrac mysli sie dopiero po wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
ixi22 Re: Nie polecam! 26.11.06, 19:58 Mamy od 2-ch m-cy i ogólnie jestem zadowolona, skusiłam się ze względu na materiałową tapicerkę. Też zdarzyło nam się, żę dziecko wykopało tackę, bo była źle założona, ale ciężko mi powiedzieć, czy z krzesełkiem innej firmy też coś takiego nie mogłoby się przydażyć,bo tak jak podałam wyżej po prostu to ja źle założyłam tackę. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka06 A co polecacie????????? 26.11.06, 22:11 Zamierzam kupic krzesełko, no własnie ale jakie??? Proszę o jakies sprawdzone. Co polecacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś