Gość: kasiorek IP: *.* 31.07.02, 09:47 Witam emamy,chciałabym się was poradzić jaki fotelik kupić od 9 kg?pozdrawiam i czekam na podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wera Re: jaki foteli od 9 kg? IP: *.* 01.08.02, 07:12 Ja tez dołączam sie do tego pytania.Czy istnieją foteliki rozkładane (oczywiście chodzi o te od 9 kg) - ja gdzies wyczytałam, ze są, natomiast mój mąż i kilka pań ekspedientek wyśmiało mnie.Doradźcie coś , proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagula Re: jaki foteli od 9 kg? IP: *.* 01.08.02, 07:27 Pisałam nie tak dawno i chyba to można jeszcze zaleźć na forum. Ja polecam Play 0-26 kg rozkładany i b.stabilny (cena ok.600 zł) oraz polski (230ZL) Itregroclin- też się trochę rozkłada. Obydwa są na dłużej tj. do około 6-7 roku życia. Jest jeszcze cała gama fotelików do 18 kg i wszystkie się rozkładają - szkopół, że starczają tylko do około 4 roku życia (Chicco, Renolux, Bebe Confort, Maxi Cosi). Pamietaj, że możesz uzyc wyszukiwarki (tylko tej na forum, a nie Szukaj w edziecku ) i wtedy znajdziesz wcześniejsze posty na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altro1 Re: jaki foteli od 9 kg? PROBLEM IP: *.* 01.08.02, 21:57 Ja też mam problem, szukam fotelika dla ciężkiego malucha, który jeszcze nie siedzii wymaga półlezacej pozycji, a już mu ciasno w foteliku do 13 kg.Też chciałam kupić fotelik dla starszych maluchów ale to całe "rozkładanie" to tylko lekkie odchylenie fotelika (np.bebe confort, chicco itp.). Mi się marzyło rozkładanie takie jak w leżaczku. Moze ktoś taki widział?aga Odpowiedz Link Zgłoś