Dodaj do ulubionych

Jaki fotelik dla 4 latka

IP: *.* 24.11.02, 22:58
Asiu najpierw zaczęłam czytać twój post o foteliku dopiętym do stelaża i chciałam Ci przedstawić zalety i wady tego rozwiązania, ale moję przedmówczynie powiedziały już wszystko. Ja miałam i gondolkę i fotelik ( bebe confort) i z gondoli korzystałam 3,5 miesiąca potem przez miesiąc spacerowałam z fotelikiem, ale nie byłam tym rozwiążaniem zachwycona. Moja córcia jak przysnęła na spacerze to łepek opadał jej na jedną stonę i bałam się, że nie jest jej wygodnie, no, ale w dondolce jeżdzić nie chciała więc nie miałam wyjścia. W końcu kupiłam spacerówkę i w niej jeżdzi do tej pory jak chce spać to śpi ( wygodne rozkładanie ) a jak siedzieć to siedzi. Dopiero przed chwilą zobaczyłam, żę chcesz kupić wózek inplast i radzę Ci zastanowić się jeszcze raz. Moja sąsiadka mamiona przez sprzedawcę nabła to cudo i po 4 miesiącach wymieniła na inny, bo mały zjeżdzał do dołu, wózek kiepsko się składał, ciężko było zmienić pozycję dziecka a sróbka obcierała dziecku nóżki. Nie wiem jak innym mamom sprawdzał się Implast, ale ja nie słyszałam o nim nic dobrego. Zyczę dobrego wyboru mama Karoliny.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka