Dodaj do ulubionych

jaki wózek parasolka

IP: *.* 17.01.03, 16:10
Emamy,poradzcie jaki najlepiej wózek typu parasola kupić, bo w tym temacie jestem zielona, a takowa przydała by się.Tylko prosze nie odsyłajcie mnie gdzieś tam ...pozdrawiam i z góry dziękuje za dobre rady
Obserwuj wątek
    • Gość: Honda Re: jaki wózek parasolka IP: *.* 18.01.03, 09:02
      cześćja korzystałam ( i wciąż korzystam) z Bebe Confort na stelażu Active. Wózek składa się do bardzo małych rozmiarów. Oparcie można rozłożyć na płasko. Posiada 5 pkt szelki i niewielki koszyk na zakupy. Jest dosyc drogi jak na parasolkę (ok PLN 700 stelaż wraz z siedziskiem) ale wart tych pieniędzy.pozdrawiam, Elizawózek można zobaczyć na stroniehttp://www.baby.com.plhttp://www.oster.com.pl/wozki/wozki_2.php
    • Gość: iberia Re: jaki wózek parasolka IP: *.* 18.01.03, 23:07
      czesc,my wlasnie kupilismy chicco 2002 i ja jestem zachwycona.wlasciwie to poszlam do sklepu po inglesine albo peg perego ale wybralam chicco.ma regulowana amortyzacje zawieszenia,regulowane ustawienie raczek az w 8 pozycjach,ma koszyk pod spodem,budke z blokadami,wysoko siedzisko<w stosunku do ziemi>,boczne zaglowki wiec jak dzidza zasnie to glowa nie leci gdzies w dol,oparcie rozkladane w 4 pozycjach w tym calkiem na plaskow iec moze byc juz dla maluszka.pozdrawiamiza
    • Gość: zwira Re: jaki wózek parasolka IP: *.* 19.01.03, 14:58
      Cześć! Ja polecam wózek firmy GRACO CitiSport. Mam go już od prawie roku. Mnie głównie zależało na wadze - niecałe 5 kg, składa i rozkłada się jedną ręką, ma pięcopunktowe pasy, rozkładane oparcie prawie na płasko, wygodny koszyk na zakupy, ma specjalny pasek do noszenia na ramieniu, małe rozmiary po złożeniu, i złożony sam stoi. Kosztuje ok 400 zł i nie trzeba kupować droższej wersji z folią przeciwdeszczową, bo pasuje zwykła folia do spacerówki a pod orginalną folią dziecko może nabawić się klaustrofobii. Pozdrawiam Zwira
    • Gość: koma2 chicco trekking IP: *.* 21.01.03, 09:05
      Ja polecam chicco trekking, jest to trochę lepsza wersja 2002, ma większe koła niż standardowa parasolka,waga z pełnym wyposażeniem 8 kg, oparcie rozkładane do leżenia, zawieszenie regulowane dzięki czemu można zrobić wózeczek "miękki lub twardy" , śpiworek w standardzie i okrycie przeciwdeszczowe chowane w specjalnie uszytej kieszeni w budce zapinanej na suwak.Jest dość obszerny.Mimo że jest dość drogi to warto go kupić zamiast typowej spacerówki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka