Dodaj do ulubionych

Kilka pytań o Bebecara"a

IP: *.* 26.02.03, 16:20
Cześć! Czy któraś mama (albo tata) może podzielić się doświadczeniem na temat tych wózków? W Raiderze AT+ gondolkę wkłada się na spacerówkę, czy w związku z tym, zanim będziemy używać spacerówkę nie zostanie ona (poprzez nakładanie i "wożenie na sobie" gondolki) zabrudzona i trochę podniszczona? Czy Tracker lub Mulitipla są tak samo "miękkie" jak Raider AT+, a jeżeli nie, czy wpływa to na wygodę jazdy (np. podskakuje na każdej dziurze)? Czy ktoś "powozi" już Multiplą, jakie są Wasze doświadczenia? Nie mogę dojechać do sklepu, żeby troszkę popróbować, a nie potrafię wybrać między tymi trzema modelami... Pozdrawiamy!! Monia + 37 tygodniowa Kinia
Obserwuj wątek
    • Gość: pienkosia Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 26.02.03, 16:23
      ja mam raider at+ bez gondolki, moj maluch urodzil sie w kwietniu i uznalismy ze nie jest potrzebna, zamiast niej kupilismy dopasowany pod kolor do wozka spiworek usztywniony bebecar i uwazam ze to byl b. dobre rozwiazanie :)PozdrMonia
    • Gość: AsiaD Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 26.02.03, 20:04
      My prowadzimy Mutiplę już 3 miesiące. Sprawuje się rewelacyjnie. Koła są na resorkach (ale niezbyt miękkich). Mieszkam na wielkim placu budowy, a lada dzień wyprowadzam się do lasu - i tu i tu jeżdzi się siwtenie polecam.Asia
    • Gość: Paulla Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 26.02.03, 22:39
      Ja mam Trackera - jeżdzimy nim 5 miesięcy i nie było jak narazie wpadek . Dla mnie jest super- "ładnie się prowadzi" i wytrzymuje wyczyny mojego męża który z nieznanych mi przyczyn spceruje z dzieckiem po jakichś wertepach nad Wisłą :(
      • Gość: AsiaD Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 27.02.03, 10:14
        Paulla bo Ci mężowie to tak mają. Mój też zabiera Małą na spacerki wałem Wislanym... A ja póxniej muszę czyścić wózeksad
      • Gość: ahna Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 27.02.03, 10:52
        A ja mam inne zdanie(jak to zwykle bywasmile)Mam BC Multiple 7 m. i jak bym kupowała jeszcze raz to kupiła bym jakiś z miekkim zawieszeniem. Bardzo mnie denerwowało jak moje kilkutygodniowe dziecko skacze na prostej drodze,bo są np:łącza kostki.No i nie da się kołysać (byłam zagozałą przeciwniczką kołysania przed narodzinami dziecka oczywiscie)Prowadzi sie go rzeczywiscie bardzo lekko. Z tego co wiem AT+ jest bardziej miekki a wiec zastanowiła bym sie nad tym wózkiem. Tym bardziej że rodzisz na wiosnę, wiec spacerowka przez kilka miesiecy nie powinna sie bardzo zabrudzic (a gondolke polecam - moje dziecie spało w niej przez kilka tygodni, i do tej pory jak jesteśmy u kogoś w porze jego spania)Pozdrawiamy Ciebie i 37-tyg.dziecinkę Ahna i śmieszek pocieszek Maciek
    • Gość: lili Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 27.02.03, 10:49
      hej :)My od 19 miesięcy użytkujemy raidera at+, sprawdza się rewelacyjnie. Testowaliśmy go na różnych terenach i wszędzie Kacper komfotr jazdy miał zapewniony :)Jednak z tego co czytałam ostatnio teraz zdecydowałabym sie na Trackera, nowocześniejszą i udoskonaloną wersję raidera. Do trackera gondolę umieszcza się bezpośrednio na stelarzu, fotelik też.Widziałam ostatnio jeszcze inny nowy model bebecara ale nie pamiętam nazwy i nie mogę go znaleźć w necie, ale był super :) :) jakieś przetworzenie multipli, skleroza jednak robi swoje :lol:pozdrawiam i życzę dobrej decyzji i radości z użytkowaniaDorotka
      • Gość: Dorunia Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 27.02.03, 11:06
        Ja od 9 m-cy używam Raidera AT+ (z gondolą) i szczerze polecam! Przez prawie 9 m-cy często zdejmowaliśmy gondolę , bo było to konieczne przy "pakowaniu się" do auta i spacerówka w ogóle na tym nie ucierpiała! Rzeczywiście, we wszystkich warunkach sprawdza się świetnie. Gdybym teraz miała kupić taki wózek zwróciłabym pewnie uwagę na nowszy (nie pamiętam nazwy) z przekładaną rączką.Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru!Dorotka z Kubusiem
    • Gość: wagner Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 27.02.03, 13:29
      Witaj Monia!!Ja wprawdzie nie mam Raidera AT+ , ale mam inny wózek też firmy Bebecar-Style AT.I muszę przyznać,że sprawuje się bardzo dobrze. Osobno jest gondola i spacerówka , do tego w tej samej cenie jest plecaczek i parasolka. Wózek wystarcza do 4 lat, przy tym jest bardzo pojemny, świetnie się prowadzi w każdym terenie,wytrzymały,gondola spełnia również funkcję kołyski i może być przewożona w samochodzie po dokupieniu specjalnych pasów, i muszę dodać, że wózek wygląda jednocześnie bardzo elegancko jak i sportowo. Osobiście bardziej polecam Style AT niż Raidera.Z pozdrowieniami biedronka - właścicielka Style AT
    • Gość: Marta_I Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 28.02.03, 08:46
      No to i ja się wypowiem.Używamy raidera at + od prawie roku i jestem bardzo zadowolona. Mąż troszkę mniej bo denerwują go rozmary wózka po złożeniu gdy trzeba go zapakować do bagażnika. Ale to dziecko ma byc zadowolone a nie on. No i to ja więcej tego wózka używam.Jeżeli chodzi o miękkość to według mnie jest wystarczająca. Doskonale się go prowadzi! Od kilku miesięcy codziennie dojeżdżam autobusem do żłobka - wózek bez problemu wjeżdża do niskopodłogowców. Mieliśmy też gondolę. Zresztą chętnie bym ją teraz sprzedała. Można w niej ustawić podparcie gdy dziecko zaczyna obserwować otoczenie. Przydała się też siateczkowa wentylacja w budzie. Jeżeli chodzi o tapicerkę w spacerówce to widziałam, ze niektórzy ją ściągają na czas używania gondoli. Ja nie ściągałam i nie zauważyłam żadnych śladów zniszczenia. Na zimę dokupiłam polarowy śpiworek (polski) i Dydkowi jest ciepło. Wózek wydaje się być bardzo wygodny do spania - spacerówka jest szeroka i długa. Kilka razy przydała mi się też foliowa ochrona przed deszczem i śniegiem.Tak więc ogólnie jestem bardzo zadowolona.Marta
    • Gość: monia Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 02.03.03, 11:13
      Hej! Mam jeszcze pytania! Dojrzałam na zdjęciu i nie wiem czy mnie oczy nie mylą, czy w Raiderze AT+ jest regulowana wysokość rączki? Ktoś pisał kiedyś na forum że ma sposób na spacerówkę w położeniu dzidzia do przodu, jakoś przekłada sie budkę, ale nie mogę sobie tego wyobrazić? Pozdrawiam!Monia
    • Gość: monia Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 02.03.03, 11:14
      Hej! Mam jeszcze pytania! Dojrzałam na zdjęciu i nie wiem czy mnie oczy nie mylą, czy w Raiderze AT+ jest regulowana wysokość rączki? Ktoś pisał kiedyś na forum że ma sposób na spacerówkę w położeniu dzidzia do przodu, jakoś przekłada sie budkę, ale nie mogę sobie tego wyobrazić? Pozdrawiam!Monia
      • Gość: monia Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 02.03.03, 11:26
        Hej! Jeszcze coś! Raider wydaje nam się, że ma troszkę przestarzałą konstrukcję, ale jego wielką zaletą to regulowane zawieszenie. Chcielibyśmy, żeby wózek nie był bardzo twardy, w Trackerze wszystko pasuje oprócz zawieszenia. Zastanawiamy się czy jeżdżac po leśnych wertepach i po piasku będzie to nam przeszkadzało? Widzieliśmy w katalogu funkcję "gondola wyposażona w kołyskę", co to jest i jak to działa? monia
      • Gość: lili Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 02.03.03, 14:03
        raider nie ma regulacji wysokości rączki pozdrawiamDorota
    • Gość: emoserwis Re: Kilka pytań o Bebecara"a IP: *.* 02.03.03, 23:24
      Mam pytanie z całkiem innej beczki. Noszę się z zamiarem zakupu Raidera. Czy ktoś zna jakiś sposób by kupić go taniej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka