rudozielone 19.01.07, 14:06 Drogie Forumowiczki, jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanga_roo Re: jaką chustę wybrać? 19.01.07, 14:11 -wiązaną -dość długą -firmową (nie z uwagi na snobizm, tylko na rodzaj tkaniny) było już mnóstwo wątków na ten temat, poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: jaką chustę wybrać? 19.01.07, 14:26 jest nawet oddzielne forum o chustach, tam na pewno co znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
rudozielone Re: jaką chustę wybrać? 19.01.07, 14:27 Dzięki i przepraszam za ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: jaką chustę wybrać? 19.01.07, 14:41 Zapraszam do poczytania forum - link w sygnaturce . Odpowiedz Link Zgłoś
rudozielone Re: jaką chustę wybrać? 19.01.07, 15:05 Guruburu - ale fajowe to forum! (na razie link pierwszy) Powiem szczerze, ze jakos tak ogolnie natchnelo mnie optymizmem - jestem mama od niedawna i ciagle czuje sie nieunormowana w tym nowm stanie, ale mam nadzieje, ze to sie w nablizszym czasie zmieni. Jeszcze raz bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś