ewapolka1 21.01.07, 19:43 Moja córeczka marzy o interaktywnym kucyku Pony. Czy Wasze córeczki mają tą zabaweczkę i czy faktycznie warta jest zakupu? Proszę o Wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milla1 Re: Interaktywny kucyk Pony 21.01.07, 21:04 Moja córka dostała go na Gwiazdkę.Po kilku dniach przytulania, czesania i całowania, kucyk wylądował na półce i jakoś do niego nie wraca. Może trafiliśmy na taki egzemplarz, ale czasami nie chce nam się włączyc i musimy go przewracać do góry brzuchemCoś nie styka w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Interaktywny kucyk Pony 21.01.07, 22:11 Moja córka ma tego konika od Mikołaja 2005 i z zabawą nim jest różnie. Na początku radość ogromna i zabawa całymi godzinami, potem go odstawiła bo bała się, że baterie się szybko wyczerpią . Teraz czasem sięga po konika i się nim bawi, marząc jednocześnie o innych interaktywnych zabawkach - szczególnie piesku. Nie żałuję zakupu - w promocji kosztował 125 zł. bo radość była naprawdę wielka a w sumie żadna dotychczas posiadana zabawka nie zajęła córki na dłużej. Wciąż bawi się różnymi rzeczami i dobrze, że ma ten wybór. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Interaktywny kucyk Pony 21.01.07, 23:16 Córka przed świętami była wręcz zakochana w Pony Słoneczko. Kiedy go w końcu dostała bawiła się tylko chwilę. A teraz już prawie go nie zauważa. Woli swojego starego pluszowego osiołka. Odpowiedz Link Zgłoś