kiwi_77 19.02.07, 11:44 czy ktoś z was ma może wózek firmy KAPS ? podobają mi się i cena i kolorki tych wózków - ale czy są warte kupienia ? będę wdzięczna za informacje na temat wózków tej firmy dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malsi7 Re: wózek KAPS3 - proszę o pomoc 19.02.07, 16:54 witam,my użytkujemy ten wlaśnie wózek,cenowo jest niedrogi,dla mnie atutem jest waga wózka-dosyć lekki,ale minusem niestety rozstaw kół-za szeroki jak dla bagażnika mojego auta,wózek dobrze sie prowadzi,jest funkcjonalny,ma przekładaną rączke,której wysokość się reguluje Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_77 Re: wózek KAPS3 - proszę o pomoc 19.02.07, 20:44 dziękuję za odpowiedż mogłabyś mi jeszcze napisać jakie masz koła w swoim wózku - tzn piankowe czy pompowane oraz jakie masz zawieszenie - sprężyny czy paski ? i czy jesteś zadowolona z tych rozwiązań ? a drugie moje pytanie dotyczy awaryjności i ewentualnego serwisu w tej firmie - czy zdarzyło Ci się coś reklamować ? i jaka była reakcja producenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
malsi7 Re: wózek KAPS3 - proszę o pomoc 19.02.07, 21:02 Koła mam piankowe,wózek jest lżejszy,trochę skrzypią, a zawieszenie natomiast na pasach, mój bejbuś należy do bujanych maluchów,więc pasów bym nigdy nie zamieniła. Jeżeli chodzi o serwis jeszcze z niego nie korzystałam, odłamał mi się kawałek plastiku przy kole, więc chyba będę zwracać się z tym do producenta- zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anitkashe Re: wózek KAPS3 - proszę o pomoc 21.02.07, 15:51 ja miałam, wysłuzył się przez dwa (!) lata a teraz lezakuje w piwnicy i czeka na kolejnego pasazera (w planach;O))))))))))))))))). te dwa lata były bezawaryjne i bezstresowe ( nie bałam się że ktos mi rąbnie wózek spod sklepu). beztrosko zostawiałam go bez opieki (cena, cena, cena!!!!!!!!). ja akurat miałam koła pompowane i paski, przez co prowadził się po wertepach znakomicie. tylko rzeczywiście trzeba miec kombi do przewożenia wózka Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_77 Re: wózek KAPS3 - proszę o pomoc 22.02.07, 09:25 bardzo dziękuję za odpowiedź w sklepie też mi powiedzielie, że sprzedają go 5 lat i nie mieli jeszcze ani jednej reklamacji jednak te paski mnie zastanawiają... czy to nie za miękkie zawieszenie i nie za bardzo chybotliwe... a z kolei czy sprężyny nie za twarde ciężko się zdecydować ale masz rację cena, cena ,cena - nie do przebicia a może ktoś jeszcze użytkuje ten wózek ale na sprężynach ??? Odpowiedz Link Zgłoś