pitu_finka 07.03.07, 12:38 poleccie w warszawie dobry basen ze zorganizowanymi zajeciami dla niemowlat. dziekuje z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olawka Re: basen dla niemowlat - warszawa 07.03.07, 13:45 My chodziłyśmy na Rokosowską (ochota) - bardzo przyjemny kameralny i nowoczesny obiekt, a zajęcia prowadziła energiczna pani BAsia zajęcia są w soboty i niedziele do 12 i tygodniu chyba też Odpowiedz Link Zgłoś
patrywi Re: basen dla niemowlat - warszawa 07.03.07, 14:16 najlepszy basen to ten przy Sggw na Ursynowie, zajął pierwsze miejsce w rankingu GW. Chodzimy tam na zajęcia od kiedy córka skończyła 3 miesiące i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni. polecam stronę sportiwakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: basen dla niemowlat - warszawa 07.03.07, 17:28 Szkoła Pływaia dla Niemowląt Aquamaster na Pilickiej. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: basen dla niemowlat - warszawa 08.03.07, 13:25 www.klubpod orlem.pl przy metrze wilanowska - woda ozonowana, super instruktorzy polecam sobota godzina 16,45 i 17,15 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna29 Kasprzaka - mama tata i ja 08.03.07, 22:22 a my chodzimy na Kasprzaka na basen Delfin - tam zajecia prowadzone sa przez klub mama tata i ja i jestesmy bardzo zadowoleni :o) (290 pln za 12 zajec) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasos Aquamaster to Potocka a nie Pilicka :))) 09.03.07, 08:19 jak powyżej na Potockiej, ja chodziłam zajęcia są świetnie prowadzone jedyny minus to słabe warunki w przebieralni dla mam z dziećmi. Nie ma przewijaków jest tylko jedno takie łózko lekarskie do przebierania wszystkich dzieci. Bynajmniej tak było jeszcze rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś