ib_13 Re: prezent dla 2 latki??? 07.03.07, 15:05 rowerek, do tego kask i ochraniacze, fotelik rowerowy do jazdy z rodzicem, wózek dla lalki, hulajnoga, zjeżdzalnia plastikowa (przyda się na działkę), puzzle, zestaw pieczątek, klocki, lalki, misie, książki, laptop dziecięcy, key- board (takie organki), samochód-jeździk taki większy, żeby można było usiąść i odpychać się nogami to by było tyle Teraz podpowiedz co dla trzylatki, która wszystko ww już ma... Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: prezent dla 2 latki??? 08.03.07, 10:25 A jakiś super zestaw ciastoliny? Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: prezent dla 2 latki??? 08.03.07, 10:27 Tak, znikopis jest super. Moja trzylatka dostała go rok temu i go uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia412 Re: prezent dla 2 latki??? 07.03.07, 15:38 Klocki Lego Duplo (np. Zoo). Moja dwulatka uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 jakies konkretne pieczatki polecacie ? 07.03.07, 23:07 bo ja rozgladam sie po sklepach i chyba posucha jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: prezent dla 2 latki??? 07.03.07, 23:38 ja mam dwulatkę na stanie,więc ..moja ma wieele zabawek,więc mniej więcej kojarze co woli a co nie-zwłaszcza,że ma kilka kolezanek też dwulatek Sprawdzone prezenty to: -domek-namiot -lego duplo -coś z Little People Fisher Price(u mnie hitem jest autobus Little People) -zestaw do malowania-rysowania -naklejki i zeszyciki -Elmo i wszystko co jest z Elmo -zestaw do herbatki-my mamy plastikowy z Tesco -mebelki dla lalek +lalki -domek dla lalek -wozek -znikopis ia narazie tyle sobie przypominam - - Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj21 Re: prezent dla 2 latki??? 08.03.07, 09:04 Moja dwulatka ma bardzo podobny gust ) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: prezent dla 2 latki??? 08.03.07, 11:46 znikopis, ciastolina, tablica z kredami, krótkie, kolorowe książeczki, wózek z lalką Odpowiedz Link Zgłoś