zhk 14.05.07, 21:23 Oj Duduś, Ty to całe życie się spowiadasz. Albo przedsądami albo przed komisjami. Chachmęciłeś całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zhk Bankowa komisja śledcza przesłucha Józefa Oleksego 14.05.07, 21:24 Tak Duduś, tak śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Ja też chcę być sławny 15.05.07, 00:39 Ja też chcę być sławny, chcę występować przed komisją, żeby tylko to było w telewizji. Czy do tego wystarczy nagadać parę głupot do magnetofonu i dać taśmę dziennikarzom? Mogę opowiedzieć na taśmę, że Kwaśniewski ma konto w Szwajcarii, a drugie w Zimbabwe, że byłem przy tym, jak Kiszczak proponował Kaczorowi listę stu agentów, którzy nie są na żadnych listach. Że byłem oficerem prowadzącym agenta Stępnia. Że to ja przekupiłem Blidę, żeby się zastrzeliła. Czy to wystarczy? Czy już mnie komisja wezwie? Wyrok Trybunału Konstytucyjnego w formie czytelnej: www.skubi.net/ustawa.html www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 Skubi6- ..ale ty nie jesteś Wassermanem,a wanna ? 15.05.07, 06:03 Skubi6- ..ale ty nie jesteś Wassermanem,a wanna ? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Nabrał kaczor gów-niarzerii 15.05.07, 15:09 Nabrał kaczor gów-niarzerii do sejmowej menażerii i zadają wciąż pytanie czy nam gów-niarzerii stanie? Pan profesor Balcerowicz, a ten jak Wisarionowicz, przesłucha z czierezwyczajki, litościwie bez nahajki. W nazi było ustalone, poćwiczymy najpierw żonę i zadają wciąż pytanie czy nam gów-niarzerii stanie? Te debile pijani władzą, niechaj palec w du-pę wsadzą. Niech mieszają z piaskem gó-wno, jak pod deklem jest nierówno! Niech użyją WuCekaczki, Niech nie walą wszędzie sraczki! Niech debile będą w PiSie. Mają takie widzi mi się. Powtórzyli więc pytanie, czy nam ten Ołeksy stanie? Popytamy tego Józia, choć brak wiedzy, ale huzia. Tak napaplał u gazbarona, że najpierw on, a potem żona. Pomroczność, takie gadanie, lecz to jest pewne, iż im stanie przy żonie właściwe pytanie. Proszę przeczytać, pani lektura, mówił on: wychodzę do biura? Czy pani wie co to za biuro? wiem, przecież to politbiuro. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Nabrał kaczor gów-niarzerii 15.05.07, 15:20 To im wystarczy, mają komucha, gadaj no Józiu, gdzie jest kapucha? Dałem na cele gdzie Boga przystań! Pan już jest wolny, nie mamy pytań! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ja też chcę być sławny 15.05.07, 08:01 skubi6 napisał: > > Mogę opowiedzieć na taśmę, że Kwaśniewski ma konto w Szwajcarii, a drugie w > Zimbabwe, że byłem przy tym, jak Kiszczak proponował Kaczorowi listę stu > agentów, którzy nie są na żadnych listach. Że byłem oficerem prowadzącym > agenta > Stępnia. Że to ja przekupiłem Blidę, żeby się zastrzeliła. > > Czy to wystarczy? Czy już mnie komisja wezwie? Całkiem niewykluczone... Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Oleksy nic nie zezna i wlos mu z glowy nie spadnie 14.05.07, 22:00 Nie matakiej sily by wymusic na Oleksym zeznania interesujace wysoka Komisje gdyz bedzie on sie wypieral aby ci kolwiek bylo mu wiadome w sprawie a to co ujawnil podczas nagrywanego obiadu u Gudzowatego to powielanie powszechnie znanych we Warszawie plotek. Pewne jest to tez, ze wlos oanu Jozkowi z glowy nie spadnie po takich zeznaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek wlos mu z glowy nie spadnie - bo łysy 14.05.07, 23:03 jozek niech nie robi laski ,ze przyjdzie bo jak nie przyjdzie to go przyprowadzi dielnicowy Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Głupi by był jakby się stawił 14.05.07, 23:00 każdy już wie że pisiorkom przyświeca hasło - "Sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" , jak on już ma haki na Trybunał Konstytucyjny a może i na Unię Europejską to nie miałby coś na lewaków ?? swoją drogą to Kaczyński ilością teczek chyba przebił nawet Tymińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
trasat Re: Głupi by był jakby się stawił 14.05.07, 23:12 Skandalem są tak niekompetentni człónkowie Komisji, jak Zawisza czy Hofman.Bankowość nie jest tym samym, co młodzieżówka partyjna. Takich karier politycznych młokosów nigdy w Polsce nie było. No może poza latami 50tymi. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Najlepsze co Oleksy jeszcze mógłby zrobić 15.05.07, 00:45 to zająć sie bawieniem prawnuków. Temu panu juz dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Bankowa komisja śledcza przesłucha Józefa Olekseg 15.05.07, 00:47 Nawet jak przyjdzie czy go doprowadzą to nic juz więcej nie powie.Chce chłop żyć....i się boi. Rywin nic nie powiedział i żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Bankowa komisja śledcza przesłucha Józefa Ole 15.05.07, 02:20 Czyli potwierdza się w życiu przysłowie:Mowa jest srebrem ale milczenie złotem.Potem.Pan Oleksy jako dr ekonomii powinien o tym wiedziec,nawet podczas biesiadowania.Swoją drogą czy w ich gronie tzn komunistyczno-kapitalistycznym nie ma żadnych kolegów ale takich prawdziwych?Ciężkie życie mają takie środowiska.A Józek przed komisją będzie józiolił powołując się na okoliczności łagodzące,które każdy prawdziwy Polak zrozumie.Balanga i fertig. Odpowiedz Link Zgłoś
malpka77 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=eKGCTafc7uM" target="_blan 15.05.07, 00:57 www.youtube.com/watch?v=eKGCTafc7uM Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 Jozek - badz jak brzytwa - mow prawde, to bedziesz 15.05.07, 02:54 bohaterem !!! syp tych swoich zawszownych czerwonych towarzyszy, badz wreszcie chlopem z jajami !!!! www.youtube.com/watch?v=eKGCTafc7uM Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Bankowa komisja śledcza przesłucha Józefa Ole 15.05.07, 02:55 proponuję przesłuchać z uzyciem tortur Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Adam Hofman 15.05.07, 05:13 Pan magister od lat dwu szefem komisji d/s bankow. Czy ja dobrze na oczy widze? Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 Skąd oni wezmą Jarucką ?- podobno przepadła !!!! 15.05.07, 06:02 Skąd oni wezmą Jarucką ?- podobno przepadła !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 Te miernoty znowu będą robić za"gwiazdy" pis-show! 15.05.07, 06:06 Te miernoty znowu będą robić za"gwiazdy" pis-show! Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 W komisji pozostali sami durnie i PSL 15.05.07, 09:12 Oleksy powinien olać taka komisję.Kto jeszce liczy się z durniami z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś