nati_28 30.03.07, 13:25 Szukam nosidełka ygodnego dla mnie i mojego 8 miesięcznego synka. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruu1 Re: Czy możecie polecić nosidełko? 30.03.07, 13:50 Polecam Infant. Wygodne dla dziecka, ale trzeba trochę poćwiczyć nakładanie go na siebie. Noszę do tej pory swoją już prawie 11-miesięczną córkę. Waży 10 kg (córa, nie nosidełko ) Dla ośmiomiesięczniaka w sam raz - ani za małe, ani za duże. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowy_kot Re: Czy możecie polecić nosidełko? 30.03.07, 14:00 Polecam nosidło francuskiej firmy red castle. Najtańsze nie jest, bo to koszt ok.260zł. Ale na prawde polecam! Maluszek na poczatku ma super chroniona główkę (kiedy jeszcze nie umie jej utrzymac), nosidło ma wkładkę, dla mniejszych dzieci, potem wyjmuje sie ją jak dziecko jest wieksze i wiecej waży. Mozna nosic dziecko przodem, tyłem i w pozycji pół leżącej. Jest mocne i bezpieczne - grube szelki, dobre kalmry. Korzystałam z niego bardzo czesto: w domku, spacer, zakupy. Mała często nawet zasypiala w nosidle. No i bardzo sie jej to noszenie podobało Odpowiedz Link Zgłoś
nika0001 Re: Czy możecie polecić nosidełko? 30.03.07, 21:03 Mam do sprzedania chustę bebelulu i nosidełko red castle.Obie rzeczy fantastyczne.Jakbyś była zainteresowana szczegółami, pisz na maila anetaimarcin1@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariken kup chustę! 30.03.07, 20:13 zdrowsza dla dziecka (fizjoterapeuci, ortopedzi nie polecają nosideł!), wygodniejsza dla ciebie, więcej zastosowań niż nosidełko! zajrzyj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 ja noszę małą od dwóch miesięcy - jest super (foty w sygnaturce) joaśka Odpowiedz Link Zgłoś