paulus27 14.05.03, 13:28 mam pytanko. gdzie najlepiej wybierać się na dziecięce zakupy we Wrocławiu, tzn. gdzie jest największy wybór ciuszków dla niemowlat. oczywiście nie chodzi mi o bardzo drogie sklepy. pozdrawienia z Trzebnicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: zakupy we Wrocławiu 14.05.03, 16:59 polecam cubusa i kaphall w galerii dominikanskiej,smyka w renomie,zara ma sliczne ciuszki ale to juz i ceny wyzsze, Odpowiedz Link Zgłoś
minutek1 Re: zakupy we Wrocławiu 14.05.03, 20:05 Gdyby jednak interesowalo Cię cosik tańszego,to warto skorzystać z hurtownii wrocławskich,choć wybór niewielki to jednak ceny przystępne.zależy jeszcze jakie rzeczy potrzebujesz,a nie dziwię się ,ze o to pytasz,bo jasne i przykre jest to że u nas w Trzebnicy nic nie ma.Pozdrawiam też z Trzebnicy Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
paulus27 Re: zakupy we Wrocławiu 14.05.03, 20:13 zupełnie nic u nas nie ma. ciuszki nieszczególne o wózkach nie wspomnę. a może się znamy Dorotko? mój numer gg to 1885477. Odpowiedz Link Zgłoś
minutek1 Re: zakupy we Wrocławiu 15.05.03, 07:48 Niestety nie mam możliwości gadu gadu,jeśli chciałabyś wymienić parę informacji to proszę napisz na pocztę.Dorota p/s Trzebnica mala,więc pewnie się znamy. Odpowiedz Link Zgłoś
martunia79 Re: zakupy we Wrocławiu 29.05.03, 17:59 Rzut beretem od Was jest w Psarach Grapol-tańsze ciuszki na pewno. A w takim Cubusie to ceny są trochęz kosmosu. No i w Grapolu wszystko jest tańsze...wczoraj byłam i porównywałam ceny. Jest jeszcze hurtownia "Bajka" na Długosza (Wrocław, niedaleko placu Kromera)ale tam najlepiej juzwybrac się na zakupy a nie pooglądanie i wchodzi się na magazyn tylko ze sprzedawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka213 Re: zakupy we Wrocławiu 30.05.03, 09:14 Na Krasińskiego (też we Wrocławiu) w hurtowni "Askot" też można kupić wiele ładniutkich rzeczy, ceny bardzo przystępne. Troszkę większy komfort przy robieniu zakupów, niż w Bajce, bo można samemu sobie pooglądać i powybierać, większość rzeczy wyeksponowana jak w sklepie. Pozdrawiam Dorotka mama Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś