emamaa 06.04.07, 14:51 Jakie foteliki polecacie dla 4 letniego dziecka, czyli waga juz powyżej 15kg? Maxi cosi, graco, deltim?? Liczę na wskazówki, gdyz nie mam zielonego pojęcie jaki kupić. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emamaa Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 15:12 Może concord?? Ale jaki model?? Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 15:17 Hej mam ten sam dylemat własnie chyba jednak zdecydujemy sie na Cybexa pozdrawiam Sylwia i Hubi 24.09.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 07.04.07, 17:38 Maxi Cosi,rodi,a z możliwością rozłożenia rodi xp Odpowiedz Link Zgłoś
dzownica27 Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 15:31 graco junior..dobry tani i wygodny Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 16:28 Ja już skupiam się bardziej na concord, maxi cosi i rozważam tez cybex Odrzuciłam już deltim oraz graco ze względu na wyniki w testach Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie użytkowniczek, który bardziej praktyczny itp, bo wyniki wyrównane Odpowiedz Link Zgłoś
florka007 Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 17:15 My w końcu zdecydowąłyśmy się na Cybexa i nie żaluję - małej jest bardzo wygodnie. Przed zakupem radziłabym sprawdzić jeszcze jak dany fotelik "leży" w samochodzie bo nie kazdy fotelik do kazdego samochodu pasuje równie dobrze :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mar_mag77 Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 17:26 Hej hej!! My mamy Römera i jest świetny. Może troszke droższy od pozostałych, ale jest wart swojej ceny!! Idealnie dopasowuje sie do dziecka no i wypada jako 1 z najbezpieczniejszych fotelików samochodowych!! Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rejczel2 Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 21:31 Potwierdzam też mamy Romera. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 06.04.07, 21:44 My mamy Cybex Solution Plus,podróżujemy już rok, fotelik jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Jaki fotelik dla 4 letniego dziecka?????? 07.04.07, 10:04 my mamy concorda juz dwa lata polecamy go wszystkim zanjomym i nikt nie powiedzial, że jest słaby. Wszycscy są zadowoleni. Nasza córka zaczęła w nim jeździć jak miała ciut ponad 3 lata teraz ma 5 ( i jest wyższa o dbre 10 cm) a fotelik spisuje się ok. w concordzie jeżdzi też 8 letnia córeczka naszych znajomych i nie jest jeszcze podniesiony maxsymalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa do uzytkowniczek cybexa 07.04.07, 17:37 który model wybrać bo ceny od 349 do 489zł i po za tapicerką nie widzę różnicy pomóżcie, fotelik potrzebny na juz Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do uzytkowniczek cybexa 07.04.07, 21:40 Jest różnica, bo modele Solution S i S Plus maja dodatkową oslonę ramion. Jednak te nie były testowane przez ADAC, z tego co wiem. S Plus od S różni się tylko tapicerką. My mamy Solution Plus (bez dodatkowej ochrony ramion) - ten model ma 4 gwiazdki od ADAC i sprawdza się bardzo dobrze. aga Odpowiedz Link Zgłoś
nunik Re: do uzytkowniczek cybexa 09.04.07, 12:56 Concorda polecamy moja 4 latka od roku jeździ w takim foteliku. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: do uzytkowniczek cybexa 11.04.07, 09:57 Kupiłam Cybexa Solution Plus Dziękuję za wszystkie rady i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś