monix123 12.04.07, 14:22 Czy są juz Bartkowe sandały z nowej kolekcji w sklepach?? Mała chora więc nie wiem co się dzieje w świecie i byłabym wdzięczna za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiasos Re: Bartek-sandały 12.04.07, 15:04 u mnie w sklepie firmowym (Warszawa) wczoraj byla dostawa ale tylko tych mniejszych do rozm 26 z zeszlorocznej kolekcji i po jednej parze z rozmiaru. Na razie tegorocznej kolekcji nie dowiezli. A ja mam pytanie przy okazji czy na stronie www bartka sa pokazane wszystkie modele z aktualnej kolekcji czy tylko niektore, bo jesli wszystkie to bardzo maly wybor sandalkow dla chlopca z gumowymi czubkami w rzomiarze 25-26 ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Bartek-sandały 12.04.07, 15:08 nie sa pokazane wszystkie modele tzn kolory. W zeszlym roku bylo podobnie, na stronie byly tylko jedne 'meskie' a w sklepie z 5 kolorkow do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Bartek-sandały 12.04.07, 22:18 We wtorek byłam w Bartku w Poznaniu (w Starym Browarze) i byly juz sandałki. aga Odpowiedz Link Zgłoś
myfka.k Re: Bartek-sandały 17.04.07, 09:56 Hej Ja kiedyś do nich pisałam w tej sprawie i dostałam odp. że firma ma w ofercie ok 80 wzorów każdy w conajmniej 4 wersjach kolorystycznych ( a jest nawet po 7- 8 wersji) więc na stronie umieszczają tylko wybrane modele. Ze względu na tą szeroką ofertę również nie jest możliwe aby wszystkie modele znajdowały się w sklepie. Dlatego właśnie w sklepach nie ma wszystkich modeli które są na stronie.( to fizycznie byłoby niemożliwe) P.S. Zajrzyj do outletu internetowego Bartek - tam są tez sandałki www.bartek.com.pl/sklep www.sklep.bartek.com.pl www.outlet.bartek.com.pl www.bartek.com.pl/outlet Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś