beata1974 17.04.07, 08:51 Dziewczyny poratujcie prześlijcie mi katalog geox bo wszystko gdzieś z poczty mi zniknęło, możliwe że synuś coś poszperał jak nie byłam wylogowana i klapa nie mam nic. Z góry dziękuję BEATA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata1974 Re: do PIA i wszystkich - GEOX 17.04.07, 08:52 proszę o przesłanie na gazetowy lub biuro@zur.gdynia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: do PIA i wszystkich - GEOX 17.04.07, 11:36 odbierz poczte biuro@zur.gdynia.pl. przeslalam katalog. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: do PIA i wszystkich - GEOX 17.04.07, 12:18 proszę o jeszcze raz na jedno i drugie - co do biura to dziwne ale przyszło z błędami wyświetliło się error ale też na innej korespondencji też więc to jakiś błąd na firmowym koncie. Z góry dziękuję BEATA Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: do PIA i wszystkich - GEOX 18.04.07, 11:52 Może ktoś zlituje się i jeszcze raz prześle ten katalog - poprzenią pocztę otrzymałam a załączniki jak otworzyłam to były one w formie tekstowej z milionem rnaczków i liter więc co z tym katalogiem nie tak - więc jeśli by można to niech ktoś inny spróbuje wysłać na gazetowy lub biuro@zur.gdynia.pl Będę wdzięczna bo obiecałm to wysłać dalej do kuzynki by wybrała sobie butki. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: do PIA i wszystkich - GEOX 18.04.07, 11:56 wysłałam Ci na oba adresy,pozdrawiam czy któraś z was ma blisko outlet geoxa i mogłaby mi kupić buciki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki3 Re: do PIA i wszystkich - GEOX 18.04.07, 12:01 mam do Ciebie prośbę, mogłabyś mi też wysłać ten katalog na adres dictum1@wp.pl. Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
izawojcik1 Re: do PIA i wszystkich - GEOX 18.04.07, 21:03 Jakich butow geoxa szukasz? Outletu nie mam blisko, tylko ten sklep w Mikołowie o ktorym tyle dobrego pisalam. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Outlet Gdańsk 19.04.07, 08:37 Podaję do informcji że stan jak na dzisiaj to sklep jest przed dostawą i modele i rozmiary są mocno przebrne a niektóre nawet wykupione co do jednego np. mokasyny z zapięciem na rzepa te czerwone z katalogu miesiąc temu był wybór a obecnie nie ma - stan z wtorku - była tam zobaczyć moja ciocia chcąc kupić buciki dla swojej wnusi na roczek ale nie było. Pan poinformował że są przed dostawą więc trzeba zadzwonić w sobotę rano i spytć czy coś dostali. Odpowiedz Link Zgłoś
inches Re: Outlet Gdańsk 19.04.07, 12:02 witajcie, dziewczyny prześlijcie mi też ten katalog Geoxów na inches@tlen.pl lub na gazetowego. wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś