maja285 18.04.07, 21:05 Czy widziałyście ta nową grę? A może już macie w domku? Piszą że jest od 4 lat, ale wydaje się w miare prosta, jak myślicie czy 2,5 latka sobie poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja285 link 18.04.07, 21:05 www.allegro.pl/item187120132_mr_bucket_pan_wiaderko_nowosc_07_hasbro.html Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: link 18.04.07, 21:19 Mówiąc szczerze, z opisu aukcji gra mnie nie zachwyciła. Ale moż e z punktu widzenia malucha jest ciekawaCo do wieku, myślę, ze to wszystko zależy od dziecka. Na pewno poradzi z nią sobie trzylatek, czy młodsze dziecko - nie wiem. Tzn. poradzić sobie poradzi(o ile zna kolory i jest sprawne manualnie), ale na ile będzie to dla dla niego frajda-trudno powiedzieć. Z obserwacji mojego 3,3 latka wnioskuje, że dopiero teraz zaczyna "łapać" ducha rywalizacji i robienia różnych rzeczy na czas, czyli generalnie rzecz ujmując: ścigania się z innymi dziećmiA chyba sens tej gry głównie na ściganiu się polega. Dla 2,5 latka ciekawsza się wydaje gra "kaczuszki"(również hasbro). Odpowiedz Link Zgłoś