25.04.07, 09:41
Czy któraś z was ma taki jeździk:
www.allegro.pl/item186709173_jezdzik_odpychacz_pchacz_dino_od_jazako.html
lub taki:
www.allegro.pl/item186274415_jezdzik_odpychacz_porsche_injusa_promocja_.html
Co możecie o nich powiedzieć.
Szukam czegoś dla rocznej córki. A może możecie polecić coś innego, tylko nie
Chicco.
Obserwuj wątek
    • jolakl Re: Jeździk 25.04.07, 15:44
      My mieliśmy taki: www.allegro.pl/item189112792_jezdzik_4x4.html

sprawdził sie doskonale. Był eksploatowany na maksa. Teraz mały ma 3 latka i
      jeszcze z niego korzysta. Ciesze sie , że nie skusiłam sie na jakis droższy,
      markowy jeździk, bo temu nic nie brakuje.
    • jonka3 Re: Jeździk 25.04.07, 16:18
      Ja polecam ten model. Kupiliśmy ok 4 lata temu taki chrześnicy i super ciągle
      sprawny, ciągle w użyciu i jest porządny, stabilny, koła dobre i jest większy
      na roczniaka nózki ciut wysoko, ale potem na dłużej starczy
      www.allegro.pl/item186746390__jezdzik_najtaniej_4_modeli_do_wyboru_.html
      teraz przymierzam się kupić dla synka
      • an-nika Re: Jeździk 25.04.07, 19:32
        Pozwolę sobie podłączyć się do wątku. A co sądzicie o tych poniżej, szukam dla
        dwulatki:
        pierwszy firmy ecoiffier widziałam dziś w naturze tyle, że model w stylu
        traktorka z przyczepką, wygląda dość przyzwoicie, ale może ktoś ma

www.sklepdladziecka.pl/product_info.php/cPath/91_93/products_id/1277
        i jeszcze ten

www.allegro.pl/item189212151_hit_na_allegro_traktorek_chodzik_master_971a_hit.html

Proszę o opinie, mam nadzieję, że założyciel wątka nie pogniewa się na mnie
        • gallus Re: Jeździk 25.04.07, 20:50
          Ależ ja wręcz dziękuję. Podoba mi sie ten pierwszy - ale mąż twierdzi, że musi
          być z oparciem. Dla roczniaka pewnie tak, dla dwulatka już pewnie niesmile)
    • agus-ka Re: Jeździk 25.04.07, 21:11
      przepraszam, dlaczego nie chicco?
      • gallus Re: Jeździk 25.04.07, 21:32
        Zraziłam sie do tej firmy. Po prostu z każdą z zabawek tej firmy, którą
        mieliśmy, było coś nie tak. Dżdżownica prawie nie używana przestała grać,
        telefon się połamał i to odpadła taka malutka niebezpieczna część, kotek był
        wielkim niewypałem -uderzał dziecko w głowę. Najlepszy z tego jest pchacz, ale
        w funkcji placu zabaw. Kółka bowiem nie kręcą sie po panelach i jest mało
        stabilny. Takie mam doświadczenia z zabawkami firmy Chicco i stąd decyzja -
        nigdy więcej.
        • agus-ka Re: Jeździk 25.04.07, 21:43
          Dzięki za odpowiedź. Własnie kupiłam jeżdzidełko quattro dla corci stąd moje
          pytanie.
        • gallus Re: Jeździk 25.04.07, 22:41
          Ten jeździk zbiera dość dobre opinie na forum i fajnie wygląda. Ale ja
          zdecydowanie poszukuję czegoś innej firmy smile) Choć powiem szczerze, że
          większość jeździków w realu wygląda okropnie. Szczególnie te na wystawkach w
          sklepach - odrapane. Zniechęcają. Coś jednak chcemy zakupić.
          • wojtkowa Re: Jeździk 26.04.07, 00:30
            Witam smile Ja również zdziwiłam się na hasło: "tylko nie chicco" , ponieważ
            posiadam jeżdzik Quattro i jestem z tego zakupu bardzo zadowolona smile Jest to
            pierwszy zakup wyrobu tej firmy i naprawdę można go polecaćsmile Mam nadzieję, ze
            młodemu trochę posłuży, ponieważ miałam doświadczenia właśnie z tańszymi
            jeżdzikami i niezbyt miło je wspominam (np siostrzeńcowi urwała się kierownica,
            a koleżance pękła ośka sad
            • mikita10 Re: Jeździk 26.04.07, 09:29
              Ja też mam lokomotywę chicco i cały czas szaleństwo. Jeździk już naprawdę
              duuuuuużo przeżył, a wygląda jak nowy.
              • an-nika Re: Jeździk 26.04.07, 21:13
                Podciągam, może ktoś jeszcze napisze coś o jeździkach?
                • agni71 Re: Jeździk 26.04.07, 21:58
                  My mamy firmy Sama. Jest Ok, przetrwał juz dwójkę dzieci i pewnie jeszcze
                  najmłodsza córka nim pojeżdzi, ale (ponieważ jest uzywany na zewnątrz) nosi
                  baaardzo wyrażne ślady uzytkowania, no i kółka ma plastikowe - bardzo hałasują.
                  Gdybym teraz kupowała taki pojazd, to pewnie bym sie zdecydowała właśnie na
                  Chicco, bo te zabawki, które mamy tej firmy, są bardzo dobrej jakości.

aga

• andziulindzia Re: Jeździk 26.04.07, 23:19
      Mieliśmy jeździk-pchacz, ale używany był przez dzieci do momentu samodzielnego
      chodzenia. Jeżdżąc na takim samochodziku dziecko ma nienaturalnie szeroko
      rozstawione nogi żeby się odepchnąć. Rozmawiałam z ortopedą, który zdecydownaie
      odradzał taki sposób poruszania się. Po pierwsze krzywią się nóżki, po drugie
      może dojść do uszkodzenia stawów biodrowych. Dla dwulatka lepiej kupić rowerek
      trójkołowy.
      • kazonk Re: Jeździk 27.04.07, 10:38
        A może coś takiego! U nas się sprawdza- jest super!
        www.allegro.pl/item189127168_skuter_playskool_dziecko_9_36_mies_gwarancja_fv.html
        • gallus Re: Jeździk 27.04.07, 11:14
          To jest super, widziałam na żywo i pewnie byłby to nasz typ, ale typowy pchacz
          już mamy. Szukamy czegoś co jest przede wszystkim jeździkiem.
          • zabole29 Re: Jeździk 04.06.07, 14:24
            a czy ktos ma moze jeździk z kubusiem puchatkiem disneya, bo nad nin dla
            rocznego synka, ktory chodzi za raczki zastanawiam sie
            prosze o opinie,
            pozdrawiam,
    • zaba133 Re: Jeździk 04.06.07, 14:33
      mam zwykły , niefirmowy, chyba kupiony w carrfurze za jakieś 35 zł, jest super,
      trwały, z oparciem, kolorowy, mała go uwielbia; służy jej także jako pojazd do
      wożenia lalek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka