indra2 28.04.07, 10:43 Wątek detinki o promocji na foteliki concord został usunięty. Pamiętacie może w jakiej gazecie były te kupone rabatowe na concorda i jak cenowo wychodził fotelik concord lift evo pt po rabatach? aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
detinka Re: Foteliki Concord-promocja, kupony rabatowe 28.04.07, 10:47 Hejka ! Pisały dzieczyny że w kwietniowym maluszku. Cena sugerowana 546 - 10% i 5% czyli 466 zł Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Foteliki Concord-promocja, kupony rabatowe 28.04.07, 11:10 Dzięki.Kupon znalazłam, bo gazetka przychodzi mi do domu, wcześniej go nie zauważyłam. Czy jest dostępny u Ciebie kolor kiwi? Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: Foteliki Concord-promocja, kupony rabatowe 28.04.07, 11:56 w piątek była dostawa więc jeszcze są wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Foteliki Concord-promocja, kupony rabatowe 03.05.07, 01:01 A może ktoś ma na zbyciu taki kupon - może akurat z niego nie skorzysta a ma tą gazetkę?? Niestety do nas już jej nie przysyłają a ja nigdzie już znaleźć jej nie mogę. Z chęcią kupiłabym fotelik u detinki z takim rabatem Odpowiedz Link Zgłoś
bearbel Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rabatowy 04.05.07, 11:21 Witam. Chciałabym kupić w ciągu nadchodzącego tygodnia fotelik concord lift evo pt. Czy ktoś ma może niepotrzebny kupon rabatowy? Pokryję wszelkie koszty związane z jego dostarczeniem: przesyłką, odbiorem. Czy taki fotelik mozna zakupić u detinki? Proszę o jakiś kontakt do niej. Z jakiej jest miejscowości? Czy rabat 5 % dotyczy wszystkich forumowiczów gazety czy tylko wybranego grona? Bardzo Was proszę o odpowiedź. mail: bearbel@gazeta.pl Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rab 04.05.07, 18:32 Detinka ma sklep w Bytomiu. Poszukaj na allegro tam powinny być do niej namiary. Nick banasiewicz1. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rab 04.05.07, 18:34 allegro.pl/item190562072_concord_lift_evo_pt_style_collection_2007_gratis.html To strona z jej fotelikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bearbel Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rabatowy 04.05.07, 19:05 indra2 bardzo serdecznie dziękuję Ci za pomoc. Właśnie zamierzamy u nich kupić w Bytomiu ten fotelik. Wcześniej znaleźliśmy ich na allegro, i nawet nie wiesz jak uszczęśliwiła mnie wiadomość, ze to właśnie ona udziela tych rabatów Pisałam nawet do nich maila... ale nie odpowiadają, długi weekend - wyjazd... Sama jesteś może posiadaczką tego fotelika? Próbuję jakoś zdobyć ten kupon rabatowy, dzwoniłam nawet do redakcji twojego maluszka... ale dział prenumeraty nie prowadzi sprzedaży archiwalnej. Edipress ma podobno dział - czasopisma dziecięce i tam kazano mi dzwonić w poniedziałek, ale nie wiadomo czy coś uda się jeszcze załatwić. Gdyby ktoś miał kwietniowego maluszka... byłabym niezmiernie wdzięczna. Na pewno jakoś się odwdzięczę, mam mnóstwo fajnych ubranek i zabawek w wieku do dwóch latek...) Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rab 04.05.07, 20:45 Jeszcze nie mam fotelika. Mam zamiar pojechać do sklepu Detinki do bytomia i najpierw przymierzyć do niego synka, bo nie wiem czy nie będzie do tego fotelika za mały (ma dopiero 2lata i miesiąc).Ale młodszy synek wyrasta już z pierszego fotlika i albo muszę dokupić drugiego romera kinga dla małego albo starszemu kupić tego concorda a małemu oddać jego romera. Detinka pisała mi, że wyjeżdża na długi weekend i czekam aż wróci, żeby się do niej wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rab 04.05.07, 22:21 Daj znac jak bedziesz po przymiarce Ja przymierzam sie do zmiany Maxi Cosi Priori i Priori XP na cos wiekszego dla mojego prawie 3 latka. Spodobaly mi sie te concordy w kolorze kiwi i aqua. Napisz prosze jak zobaczysz je na zywo jak te tapicerki w rzeczywistosci wygladaja. Tez czekam na powrot detinki, aby dowiedziec sie czegos wiecej Powiedzcie mi prosze czy te kupony byly tylko w "twoim maluszku"? Wczesniej dostawalismy ta gazetke do domu a teraz cisza. Pytalam w kilku kioskach u nas ale nie maja jej w sprzedazy a ten rabat naprawde by sie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
bearbel Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rabatowy 05.05.07, 10:09 My na pewno decydujemy się na ten fotelik concord lift evo pt. Staję na rzęsach by zdobyć ten rabat, ale cóż... bez niego też będziemy musieli zmienić fotelik naszemu synkowi. Ze starego renoluxa juz wyrósł. Nawet ten concord pasowałby dla niego gdyby był nieco niższy. Podczas przymiarki okazało się, że zagłówek juz nie jest na najniższym poziomie, ale nieco podwyższony. Synek ma ok 100-104 cm, waży jakieś 17 kg (w ubranku) więc do maleńkich chłopców nie należy ) Dziewczyny ciągle liczę na to, że któraś z Was odkryje kolejną gazetę gdzie można zdobyć te kupony rabatowe!!! Życzę nam powodzenia. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Fotelik Concord,kto ma niepotrzebny kupon rab 06.05.07, 17:46 Znalazlam regulamin tej promocji: www.goodyear-promocja.pl/gfx/dziecko_w_samochodzie_regulamin.pdf Podobno kupony sa/byly jeszcze w innych gazetkach tj mamo to ja, twoj maluszek, gala, viva, twoj styl. Oj jutro poszukam moze gdzies w kiosku znajde i wtedy na pewno zglosze sie do detinki Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Mam kupon ;) 06.05.07, 18:29 Własnie byłam w moim osiedlowym sklepiku i znalazłam kupon w majowym Mamo to ja No i zaraz piszę do detinki - mam nadzieję, że już wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
bearbel Re: Ja tez mam kupon ;) 07.05.07, 23:00 bety1234 uprzedziłaś moją wiadomość, dokładnie to samo miałam do Ciebie napisać... znalazłam ten link....... i znalazłam tez majowe Mamo to ja )) Na jaki kolor fotelika się zdecydujesz? W sumie kupon ten mam dzięki detince, gdyby nie jej post na forum, nie wiedziałabym o jego istnieniu. Detinko dziękuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
bearbel Re: Ja tez mam kupon ;) 07.05.07, 23:04 w sumie to znalazłam inny link (nie regulamin, ale info w jakich gazetach moze on jeszcze byc zamieszczony - przyznam ze dzwoniłam nawet do wydawnictwa edipress - nie ma to jak desperacja zerknij tutaj: www.mini-maxi.pl/concord/goodyear.html Pozdrawiam bearbel Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Ja tez mam kupon ;) 08.05.07, 08:40 Juz zamówiłam u detinki i zapłaciłam. Czekam teraz aż przyjdzie. Wybrałam kolor AQUA chociaż zastanawiałam się jeszcze nad Kiwi, Champion i Racer. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Do betty1234... 08.05.07, 09:25 Betty czy możesz napisać ile wzrostu ma twój synek. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: Do betty1234... 08.05.07, 09:54 Polecam Route 66 dla chłopca szczególnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Do betty1234... 08.05.07, 20:34 Sorki byłam zalogowana na pocztę mamy Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Twój Styl 08.05.07, 23:12 Kupiłam Twój Styl i tam kupon jest na 100% zwróćcie tylko uwagę, bo jest to luźny dodatek z nalepką który łatwo może "wypaść" Co do kolorystyki to nasi faworyci w wymienionej kolejności Route 66 - genialny Champion Loop nie podoba nam się Magnum ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Twój Styl 08.05.07, 23:34 Detinko nie mogę napisać na priva bo poczta gazetowa niestety nie działa. Daj znać czy kasa doszła i na który z adresów wysłać kupon. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Twój Styl 08.05.07, 23:37 Kurcze i nie załamuj mnie, że z tą tapicerką tak źle wybrałam Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Do Detinka... 09.05.07, 08:56 A czy ten kupon w rwoim stylu dotyczy wydania majowego czy czerwcowego? Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Mam już fotelik kupiony z rabatami u Detinki:-) 09.05.07, 19:35 Byliśmy dziś w Bytomiu w sklepie Detinki przymierzyć synka do lift evo pt. Jak wcześniej pisałam ma on dopiero 2 lata i bałam się, że będzie do tego fotelika za mały. Okazało się, że przy najniższym położeniu zagłówka fotelik jest jakby dla niego stworzony. Pas biegnie idealnie tam gdzie powinien a nie po szyji. Synek nie należy do wysokich ma 88cm. Pół godziny zastanawialiśmy się nad tapicerką. Wybieraliśmy pomiędzy kiwi i route 66 i nie mogliśmy się zdecydować. Obie super. W końcu wybraliśmy route 66. Kiwi ma super kolorki, są one mniej jaskrawe niż na zdjęciach. Rotue na zdjęciach nie zachwyca ale ma coś w sobie Przypomina wyglądem skórę ale w dotyku jest milutki. Mąż Detinki super Cierpliwie znosił nasze półgodzinne wybieranie tapicerki (albo przynajmiej dobrze się maskował) Potrafi świetnie doradzić. Fotelik oczywiście z rabatami za 466zł Polecamy Detinkę no i oczywiście fotelik. Pozdrawiamy i dziękujemy za udany zakup ) Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 My też już mamy :))) 09.05.07, 20:07 My też dziś dostaliśmy paczkę z fotelikiem. Wybraliśmy AQUA i nie jest aż taki zły, nam się podoba. Może inaczej byśmy wybierali widząc wszystkie na żywo ale niestety nie ma tych fotelików nigdzie w pobliżu. Detinko - WIELKIE DZIĘKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Foteliki Concord-promocja, kupony rabatowe 09.05.07, 19:38 Zapomniałam napisać, że tapicerka przeszła od razu chrzest bojowy, bo synek po zjedzeniu loda i drożdżówki po ostrym zahamowaniu zwymiotował. Tapicerka sprawdziła się świetnie. Przetarłam od razu ręcznikiem papierowym i wszystko zeszło a w domu jeszcze wilgotną szmatką przetarłam. Tapicerka jest pokryta teflonem i dzięki temu super się z niej wszystko zmywa. Kiwi jest chyba tylko zaimpregnowany z tego co pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
bearbel Kupiłam AQUA - milutki w dotyku, nie taki jaskrawy 10.05.07, 15:13 Do bety1234 /I NIE TYLKO/: Od razu w trakcie dokonywania zakupu pomyślałam o Tobie. chcę Cię pocieszyć, kolor, który wybrałaś jest bardzo ładny. Wczoraj w sklepie Detinki, byłam wspaniale obsługiwana przez jej męża - cierpliwie znosił moje niezdecydowanie, wynosił kolory na zewnątrz sklepu bym mogła je zobaczyć w naturalnym swietle, i przyznam ze mimo iż prosiłam go o odłożenia dla nas "racera" (wydawał się nam najładniejszy) to w rzeczywistości okazał się zbyt ciemny, szary a materiał w dotyku przypominał mi delikatny ortalion. Obecny fotelik renolux mamy mocno impregnowany, co powoduje ze mimo klimatyzacji dziecko wysiada z niego często spocone. Głównie chodzi o skórę głowy-włosy. Teraz obiecałam sobie, że mimo iż bardzo podoba mi się ten route66 - imitacja skóry - to zrezygnuję z wyglądu na rzecz funkcjonalności, bo podstawą dla mnie jest to, by moje dziecko w foteliku czuło się dobrze ) Także aqua moim zdaniem to dobry wybór - kolory nie są tak jaskrawe jak na zdjęciu (mogę przesłać fotki na maila jeśli chcecie) a bardzo przyjemny i delikatny ten materiał na zagłówku - także bety1234 - kupiłam dokładnie to samo co Ty, więc uważam ze naprawdę dobrze wybrałaś na odległość ))))) Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego użytkowania. Oczywiscie sklep Detinki i jej męża (jako Sprzedawcę - byśmy się dobrze zrozumieli) POLECAM W 100 % )) Bearbel Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Kupiłam AQUA - milutki w dotyku, nie taki jas 10.05.07, 18:52 No wiem mi też się bardzo podoba jak zreszta rodzince, która go widziała. Namiawiam przyjaciółke na ten fotelik, może kupi go w czerwcu i oczywiście postaram się jej pomóc w zakupie u detinki Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 dziewczyny,napiszcie jak się sprawuje fotelik 12.06.07, 22:34 też się nad nim zastanawiam... ale moja córka ma 2, 7 mies, 92 cm i waży 13 kg, nie jest za mała??? Jak myślicie? widzę, że Wasi chłopcy też nie mają jeszcze tych 100 wymaganych cm. Jak ze spaniem w tym foteliku? Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: dziewczyny,napiszcie jak się sprawuje fotelik 13.06.07, 16:12 a czym się różni Concord Lift Evo PT od X-line? Odpowiedz Link Zgłoś