hanka_79 02.06.07, 13:17 Misie episie EPEE. Kupiłam i na szczęście udało się oddać. ODRADZAM! Totalna tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: No to oficjalnie odradzam zakup zabawki 02.06.07, 13:30 my mamy i córka jest zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ibatama Re: do czajkax2!!! 02.06.07, 15:58 Przepraszam, wcisnęłam enter Kupiłam tego miśka mojej córce, wxczoraj go oficjalnie dostała, nie wiem, czy on jest ok, bo: piszzcał tylko na początku, potem po nakarmieniu (hihihi) pogadał po swojemu, pochrapał i zanął, tak ze cztery razy, a teraz jest cały czas cicho, nosek mu czasmai mignie, pomiga jak pije z butelki, ale nie mówi czy też tak macie? czy nasz jest uszkodzony? mała jest bardzo delikatna, więc zepsucie miśka z jej strony raczej odpada. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ibatama Re: do czajkax2!!! 02.06.07, 15:59 BArdzo proszę o odpowiedź, bo jutro idę go wymienić, lub oddać jeśli wszystkie takie są. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: do czajkax2!!! 02.06.07, 16:10 może ten miś śpi i trzeba poczekać aż się zbudzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
ibatama Re: do czajkax2!!! 02.06.07, 16:12 tak długo???? wczoraj po jedzeniu przynajmniej coś tam popiskał i pochrapał, a dzisiaj tylko miga mu światełko..... Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: do czajkax2!!! 06.06.07, 22:17 Przepraszam ale dopiero teraz przeeczytalam. Nsz miś płacze jak długo sie nie karmi, co jakis czas swieci mu sie nosek. Po zjedzeniu mówi ze kocha i chrapie. Ale faktycznie jak dłuzszy czas go nie ruszac, nie reagowac na placz i nie karmic to siedzi cicho. Pewnie z głodu pada Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: No to oficjalnie odradzam zakup zabawki 02.06.07, 16:19 Ja też nie jestem zadowolona z tej zabawki. Moja Oliwka dostała toto na dzień dziecka na poczatku myślałam że baterie ma słabe dlatego tak trzeszczy ale po zmianie na nowe wcale nie jest lepiej, coś tam trzeszczy,mówi kocham cię mamo i zasypia, porażka jak za taką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
ibatama Re: No to oficjalnie odradzam zakup zabawki 02.06.07, 16:21 no to może one tak mają? ale jak przekonać do oddania 3 i poł letnią córcie, która czekała na zabawkę i czekała.....a jak się ucieszyła, ehhhhhhh beata Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: No to oficjalnie odradzam zakup zabawki 02.06.07, 16:23 dlatego u nas zostaje,dostała go od mojej kolezanki w prezencie więc niech ma. Odpowiedz Link Zgłoś