magma5 09.06.03, 10:00 czy macie może jakies doświadczenia w użytkowaniu tych skandynawskich wózków, bede wdzięczna za każdą wypowiedx na ten temat. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klee1 Re: opinie o wózku EMMALJUNGA 11.06.03, 10:48 cześć, ja mam już od ponad roku wózek tej firmy i nie zamieniłabym go na żaden inny! jest super, nizawodny, stabilny, dziecko czuje się w nim jak w prawziwym fotelu. jedyny minus to cena, ale naprawdę warto go mieć. pzdrv dora&iwo Odpowiedz Link Zgłoś
jl101 Re: opinie o wózku EMMALJUNGA 11.06.03, 15:29 ja mam spacerowke ec sport tej firmy i jest super. to podobno teraz najlepsze wozki na polskim rynku. polecam. pozdrowienia justyna Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_kn Re: opinie o wózku EMMALJUNGA 12.06.03, 08:19 A jakie dokładnie cechy Emmaljungi Cię interesują? Ja mam Emmaljungę Combi Coronado kupioną jeszcze w 2001 r. Używamy jej prawie nieprzerwanie od urodzenia Dzidzi, czyli od stycznia 2002 r. więc trochę spostrzeżeń mam Ogólnie mówiąc - bardzo wygodny wózek, wart swojej ceny. Pamiętaj jednak o jego ciężarze, bo do wnoszenia po schodach się raczej nie nadaje, chyba że w kawałkach (oddzielnie "nadwozie" i "podwozie". ) Odpowiedz Link Zgłoś
mkertynska Re: opinie o wózku EMMALJUNGA 13.06.03, 11:49 Hej, moja dzidzia tez urodzi się w zimie (koniec grudnia lub początek stycznia) i tez zainteresowałam się tymi wózkami. Byłam na ich stronie, ale nie moge znależć Twojego modelu. Czy to jest gondola, którą można później przekształcić w spacerówkę? Dzięki za odpowiedź. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_kn Re: opinie o wózku EMMALJUNGA 13.06.03, 20:08 Nie możesz znaleźć tego modelu, bo jest z 2001 roku. Ale sprawdziłam na ich stronie - wygląda jak Baby Classic, z tym że szary, oczywiście z odblaskowymi paseczkami. Składa się z gondoli, spacerówki i stelażu, na którym montuje się najpierw jedno, a gdy nadchodzi czas na przesiadkę - drugie. Odpowiedz Link Zgłoś