Dodaj do ulubionych

UWAGA grzechotka canpoolu

20.06.07, 22:34
Witam! Ostrzegam, nie zostawiajcie dziecka z grzechotką canpoolu w ręce. Nie umiem wklejać zdjęć-
chodzi mi o taką przezroczystą kulkę z kolorowymi koralikami w środku. na wydłużonej rączce łuku,
na którym z kolei wiszą 3 kółka. Dziś moja 5 miesięczna córeczka trzymała ją w rączce, a nagle
zobaczyłam koraliki na jej szyjce. Przeżyłam chwilę grozy- całe szczęście skończyło się tylko na tym.
Puścił po prostu ten klej, w nic nią nie uderzyła, bo leżała na kanapie. Makabra! Kiedyś już ktoś pisał
coś podobnego o jakimś innym modelu, ale jakoś się nie przejełam. Dziś za to wyrzuciłam podobną- 2
kule z koralikami- wolę nie ryzykować. Uważajcie.
Obserwuj wątek
    • 01martaz1 Re: UWAGA grzechotka canpoolu 20.06.07, 22:38
      Dzięki za ostrzeżenie. Generalnie uważam, że canpol gó..ane produkty. Pamiętam,
      że ktoś pisał, że jego dzidzia o mało nie udławiła się ochraniaczem na kant
      stołu canpolu. Nie kupuję nic tej firmy.
    • mniemanologia Re: UWAGA grzechotka canpoolu 20.06.07, 22:54
      Przeczytaj to:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=60271053&a=60271053
      • moni33 Re: UWAGA grzechotka canpoolu 20.06.07, 23:15
        Dzięki, o teym właśnie myślałam. Grzechotka którą opisywałam nazywa się KULA. Probuję wkleić
        obrazekwww.canpolbabies.pl/gfx/upload/produkty/miniatury/zabawa/56-126a.jpg
        • zuzalus Re: UWAGA grzechotka canpoolu 20.06.07, 23:23
          Już kiedyś na tym forum było o jakiejs grzechotce canpolu- widać że to tak jest
          z tą firmą więc może od razu ją sobie darować.
          Ola
          • zuzalus Link 20.06.07, 23:24
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=60271053&a=60271053
            Chyba wszystko jasne.
            Ola
    • marta_st1 Re: UWAGA grzechotka canpoolu 21.06.07, 08:41
      A moje dziecko ma grzechotkę Canplu taką ciuchcię i jak to dziecko w jego wieku
      wsadza wszystko do buzi i gryzie (ma już ząbki) i zauważyłam, że farba
      odchodzi uncertain Dla dzieci grzechotki a takie niepomyślane
    • monikaa13 Re: UWAGA grzechotka canpoolu 21.06.07, 09:04
      boze co jakis czas pojawia sie watek o niebezpiecznej rzeczy canpola,
      najczesciej grzechotce, czy to firme ktos monitoruje, sprawdza jej zabawki czy
      oni tak sobie robia byle jak, sprzedaja tego miliony i kazdy ma to gdzies
      moja 7 msc corka tez ma pelno grzechotek i innyc zabawek canpola, bo nie da sie
      ukryc sa tanie, na szczescie narazie nic sie nie stalo, ale widac ze ciagle
      trzeba byc przy dziecku jak sie bawi, a to z drugiej strony jest niemozliwe

tragedia

to nie pierwszy raz i pewnie nie ostatnio, moze gdzies takie rzeczy powinno sie
      zglosic
    • crazygirl11 Re: UWAGA grzechotka canpoolu 21.06.07, 10:35
      Kupiłam synkowi gumową książeczkę Canpola z piszczałką. Co prawda tą zabawką
      krzywdy sobie nie zrobi, ale oczywiście piszczałka po 10 "pisknięciach" zdechła sad
      • piedor Re: UWAGA grzechotka canpoolu 21.06.07, 15:34

Moja dostala gumowa kostke w srodku z dzwonieczkiem. Bardzo go lubi, krzywdy
        sobie nie zrobi choc moze jak wyrosna dalsze zabki to bedzie skubac gabke w
        srodku. Juz popekala na szwach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka