fk4i4 22.06.03, 14:39 Co sądzicie o tych wókach z ogromnymi kołami, czy ktoś ma? Zdaje się, że takie produkują w Stanach i Kanadzie. Jakie ceny? jak się jeździ i czy one nie są niepraktycznie wielkie, a może ktoś sprzedaje. fk4i4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poolanka Re: joggery 23.06.03, 08:53 Mam jogger Chicco na ogromniastych kołach i nie służy mi do biegania tylko do wjeżdżania po schodach (na trzecie piętro). Prowadzi sie super lekko, o wiele lżej niż inne wózki -nawet trójkołowce. Na krawężniki najeżdżam jak chcę, schodami w górę, schodami w dół itd. Tylko -jest cały wielki i ciężko z nim jechać tramwajem, samochodem, wejść do sklepu, otworzyć drzwi. Ale ja jestem zadowolona i nie poradziłabym sobie chyba bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamamama Re: joggery 23.06.03, 12:51 Ja rowniez mam joggera firmy(chyba niemieckiej)"Avanti". Jestem naprawde bardzo , ale to bardzo zadowolona z tego wozka!!! Kola ma duze , ale nie ogromniaste.Moja niunia wogole nie skacze na naszych "pieknych" Polskich drogach , a to wlasnie dzieki tym kolom. Pod krawezniki wiezdza sie rewelacyjnie , bez zbednego wysilku.Po prostu ten wozek ulatwia mi zycie. Ps.Kola mam pompowane , a wiec zawsze woze ze soba pompke , bo juz kilka razy sie przydala! Pozdrawiam! Karola+Estera(08.05.03) Odpowiedz Link Zgłoś
ingi Re: joggery 30.07.03, 14:22 Witam! Ja mam taki wozek. Amerykanskiej firmy Baby Jogger II. Jezdze z nim na rolkach i biegam (wlasnie wrocilam ). Mozna jezdzic po schodach, kraweznikach, piachu, trawie lub lazic po gorach. Jest b. lekki (7,5kg) i zwrotny mimo swoich rozmiarow. Ma ogromne kola 16" (jak w skladakach) lecz sa wersje 20 i 24 calowe. Niestety ceny sa wysokie ale to dobra inwestycja, bo na wyprawy za miasto mozesz zabrac nawet 5- latka. W Polsce za wersje taka jak moja trzeba dac okolo 1700pnz. Jezeli potrzebujesz jeszcze innych informacji na temat joggera, jestem do dyspozycji. Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
ingi Re: joggery 30.07.03, 14:38 Hej, to jeszcze ja. Mojego joggera mozesz zobaczyc w eRodzicach - "zobaczcie!" -tytulrzemcio Joggerowiec pozdrawiam Ilona Odpowiedz Link Zgłoś