Dodaj do ulubionych

Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik .....

20.07.07, 11:17
Musiałam wczoraj pojechać do miasta, więc wpadłam przy okazji do
Dominikańskiej i Grunwaldzkiej.
KAPP AHL: wyprzedaż 50 z 50% niestety się kończy, dowiesili nowe ciuszki, ale
one już nie podlegają tej promocji. Jeszcze ze starej promocji dokupiłam dla
znajomej: sukienkę plażową za 15 zł, kp spineczek (2 jasnorózowe, 2
ciemnoróżowe i 2 zielone) po 2 zł, skarpetki 2 pary po 2,50 zł, kolczyki
(rózowy rożek z lodami z diamencikami) za 3,50 zł, czerwoną kurtkę-wiatrówkę
za 25 zł, bluzeczkę za 8 zł. W poszukiwaniu przecenionych rzeczy trzeba
pobuszować po całym sklepie: biżuteria jest przy kasach, skarpetki, bielizna,
rajstopy w koszch, kapelusze, czapki, buty, torebki, buty (balerinki z białej
bawełnianej koronki i sandałki beżowo-różowe oraz czarne) na półkach z
nieprzecenionymi akcesoriami.
CUBUS: wielkie bieda, choć powyciągali jakieś stare bluzy polarowe typ
kangurki oraz rozpinane na zamek na stójce w dwóch kolorach turkus i mocny
róz po 20 zł - bardzo fajne.
BENETTON: prawie nic i wszystko drogie sad
C&A: codziennie przeceniają kolejne rzeczy, upolowałam jeansową spódniczkę-
spodenki w komplecie z tiszertem-polówką w r. 86 dla znajomej (z ponad 60 zł
przecenione na 19,90). Sporo tego jest, warto też zobaczyć na kapelusze,
czapki, skarpetki - ale trzeba grzebać po całym sklepie.
ZARA: rozczarowana byłam, bo koszulki za 15 zł były takie sobie i na dodatek
z kiepskiej bawełny. Lepsze tiszerty są za 25 zł, inne fajne rzeczy po 34, 45
i 65 zł.
H&M: nic mnie nie oczarowało, choć są ładne sukienki w rozmiarówce do 122
przecenione o 50% (są teraz po 20 zł), no i urocze poncha też po 20 zł. O
dziwo w rozmiarówce do 176 można trafić na sporo fajnych rzeczy (ale głównie
w Grunwaldzkiej i Arkadach).
Wójcik: dużo atrakcyjnych obniżek, zeszłoroczne kolekcje przecenione są o 50-
70%, z tegorocznych podobały mi się jeansowe kapelusze - bardzo fantazyjne i
ładne po ok 20 zł, niestety największy rozmiar to 52 (r 116) a ja potrzebuję
na 53 sad

To tyle wieści z miasta wink

Obserwuj wątek
    • wawaga1 Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 20.07.07, 11:50
      A widział ktos cos ciekawego dla chlopcow (92-98cm) w H&M albo C&A??
      • leigh4 Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 20.07.07, 13:01
        Ja widziałamsmile Ale w Warszawie na Marszałkowskiej. W C&A własnie w tym
        rozmiarze, ale na dziale baby dwupaki spodni dresowych: czerwone i granatowe, z
        rysunkiem na dole nogaki po 19,90, z cienkiej bawełny dwupak po 9, 90. Na
        dziale dla chłopców: sporo koszulek, ceny od 9,90 do 19,90, komplety koszulka
        plus krótkie spodenki z 69, 90 przecenione na 24,90, spodnie bojówki i dżinsy
        od 19,90 do 44,90, w zalezności od fasonu, kurtki-wiatrówki po 39,90.
        • leigh4 Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 20.07.07, 13:04
          W zarze dla chłopców bida z nędząsad Dawno tak kiepskiej kolekcji jak ta letnia
          nie było. Ceny: koszulki: 19,90; 24,90; 35,90. Sweterki i bluzy 34,90; 65,
          spodnie po 45 zł. Niestety wzornictwo bez polotu choćby minimalnego. Po raz
          pierwszy w tym roku z letniej kolekcji dla synka kupiłam tylko dwie rzeczy, a i
          tak te akurat nie dotrwały do wyprzedażysad
      • kanna Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 22.07.07, 20:49
        Chłopcy nedza, obkupilam córeczke w Wójciku na jesien (polarki) a dla synka nic
        nie znalazłam. kappAhl tez kieplsklo...

pozd. Ania
    • pia_ Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 25.07.07, 10:43
      W Cubusie zrobili finalną wyprzedaż, wszystko pogrupowali w poszczególnych
      przedziałach cenowych zaczynających się od 10 zł. Jeśli się poszpera, to można
      coś fajnego trafić.

W H&M co jakiś czas coś dowieszają, ale mam wrażenie, że są to modele, których
      zostało im kilka sztuk. Jednak i tak dla córki znajomej kupiłam na 122 cm
      sukienkę bawełnianą różową w kwiaty za 20 zł (z 39,90) i bluzeczkę na
      ramiączkach połączoną z szortami z frotte w różowe paski za 15 zł (z 29,90).

W C&A także na 122 dostałam jeszcze asymetryczną bluzeczkę na ramiączkach za
      12,90 (z 17,90) oraz rewelacyjne, wąskie jeansowe bermudy, fajnie pościerane i
      zamiast nitów ponabijane diamencikami za 29,90 (z 64,90).
      Nie wiem dlaczego ta letnia wyprzedaż była taka kiepska, na wieszakach są już
      nowe, jesienne kolekcje, więc to chyba koniec obniżek sad

W Zarze kompletne pustki, przecenionych ciuszków jest bardzo mało i jakoś
      nieszczególnie są ładne. To samo w Smyku.

W Wójciku kupiłam upatrzony jeansowy kapelusz z tiulowymi kwiatkami, okazało
      się, że obwód 53 jednak był (na metce napisano, że to na wzrost 140 cm -he,
      he), cena "atrakcyjna" bo zamiast 37 zł zapłaciłam 22,20. Ale kapeutek jest
      cudny i idealnie pasuje, szkoda, że z innych modeli nie było już naszego
      rozmiaru - choć może to i dobrze, bo i tak bankrut ze mnie ;-(
      Nawiasem mówiąc nowa kolekcja jesienno-zimowa Wójcika jest delikatnie mówiąc
      brzydka. Nawet seria Pudelek (92-122) kremowo-czerwono-jeansowa dobrze wygląda
      jedynie na zdjęciach - na żywo czar pryska. Natomiast za (widzianą tylko w
      katalogu) różową serią Słodki Miód (68-86) mamy będą się zabijać, przesłodzone
      toto, choć np 2 cz kombinezon jest dosyć urokliwy (tylko po co u licha maluchom
      na kapturach taka futrzana kita?).

W Tesco wiszą smętne resztki, nowych, letnich rzeczy, których na wieszakach
      full nadal nie przeceniają sad
      Tu moja prośba - dajcie znać, jak coś się ruszy, bo mam hrapkę na kilka rzeczy
      na przyszły rok (straszny ze mnie chomik i lubię gromadzić na zapas smile).
      • agapk Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 25.07.07, 11:31
        ja byłam wczoraj w forum gliwickim

Cubus - faktycznie sporo rzeczy, duzo bluz sportowych z długim rekawem po 20-
        30 zł i wiele innych ale trzeba poszperac
        poza tym co mnie wkurzyło to trudno połapac sie jaka jest rzeczywista cena, na
        metce inna cena, na wieszaku inna a potem okazuje sie przy kasie ze tak
        rzeczywiscie to jest jeszcze inna bo ktos przeiwesil towar z jednego wieszaka
        na drugi

KappAhl - totalna porażka tym razem - te rzeczy które kupowalam po 8 zł -
        leginsy i tuniki przemetkowane na jakies abstrakcyjne ceny
        24 zł - tuniki a leginsy chyba na 14-17 zł
        i wiszą na wieszaku wyprzedażowym
        ale wiedzialam ze panie metkowały wciaz nowe rzeczy do przeceny
        jednak ceny wcale nie takie rewelacyjne

H&M - dość sporo sukienek, tuniki, spodnie jeansy różowe i białe z aplikacjami
        na kieszonkach - po 25 zł - wczoraj była prawie pełna rozmiarówka do 128
        bardzo ładne - wziełam dla starszej

moje dziewczyny w h&M tak szalały że młodsza nacisneła jakieś migajace cudo
        przy "tajnych" drzwiach i włączyła alarm sklepu - aaaaaaaaaaaaa
        ale sie cieszyła jak kolorowe swiatełka migały
        • pia_ KappAhl 25.07.07, 12:03
          U nas rzeczy, które były 50/50 mają przywieszoną okrągłą metkę i nadal są w tej
          promocji. Natomiast wszystkie nowe rzeczy, które dowiesili już mają "normalne"
          ceny wyprzedażowe - niestety jnie tak atrakcyjne sad. Ale jeszcze sporo ciuchów
          i dodatków jest 50/50, więc przynajmniej we Wrocu warto zaglądnąć do sklepu
          (zdecydowanie większy wybór jest w Dominikańskiej).
          • monika121975 Re: KappAhl 25.07.07, 12:22
            W sobotę w Dominikańskiej wszystkie przecenione rzeczy dla dziewczynek
            sprzedawano z dodatkowym rabatem 50%. Sprawdzone osobiście.
            Widać albo zmiana ekspedientek nie była zorientowana i miałam szczęście, albo
            codziennie inna polityka sprzedaży.
            • pia_ Re: KappAhl 25.07.07, 12:46
              Być moze tak jest, tym bardziej warto próbować. Mi jakoś nic z tych
              nowoprzecenionych rzeczy nie wpadło w oko. Swoją drogą, to ceny między
              poszczególnymi sklepami mogą się różnić, więc uwaga i na to.
      • minkapinka Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 25.07.07, 11:59
        pia_ napisała:

Nawiasem mówiąc nowa kolekcja jesienno-zimowa Wójcika jest delikatnie mówiąc
        > brzydka.
        Jak każda kolekcja Wojcika, omijam ten sklep z daleka.
        • pia_ do minkapinka 25.07.07, 12:15
          He, he, zaprotestuję - wiosenne kapelusze mieli śliczne smile.
          Ale fakt, masz rację: z ulgą wystawię nasze spodnie i bluzeczkę West Coast na
          allegro, wiatrówkę jeszcze będę musiała znosić przez jakiś czas, bo rozmiar 98
          nadal pasuje (a młoda nosi 110/116). Te falbanki, marszczenia, plisowania,
          rozcięcia, wstążeczki, naszywane kwiatuszki powodują lekkie mdłości. Jeszcze
          tylko niektóre kolekcje dla najmniejszych dzieci oraz chłopięce są ok. Sportowy
          minimalizm coraz bardziej mi się podoba, a młodej na osłodę zostawię jej
          biżuterię smile))
          • minkapinka Re: do minkapinka 25.07.07, 13:01
            Nie kojarzę wiosennych kapeluszy, być może udało im sie zrobic coś fajnego. Jak
            napisałas ubrania sa przezdobione i moim zdaniem nadaja sie tylko na bal
            karnawałowy. Maja bardzo mało kreatywnych projektantów, wszystkie kolekcje są do
            siebie podobne.

Byłam dzisiaj w Zarze i pomysłałam o Tobie - super ciuszki w czerwieniach,
            granatach, błękitach smile)
            • pia_ Re: do minkapinka 25.07.07, 20:30
              W naszej Zarze nie ma już nic - moze to i dobrze, bo nic mnie nie kusi smile
        • florka007 Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 25.07.07, 13:23
          Hehe przynajmniej z daleka można poznac że to Wójcik bo mało która fima szyje
          tak przesłodzone ciuszki :o).
          Chociaż przyznam się szczerze że od 3 lat kupuję komplety zimowe(spodnie
          ocieplane+kurtka+czapa i szal) Wójcika i są rewelacyjne no i nie maja
          tylu "ozdobników".Dużo lepiej się nosza od H&M, które z braku laku kupujemy na
          przebranie.Córka w Wójciku nie jest tak spocona a po roku wygląda jak nóweczka.
          • pia_ Wójcik 25.07.07, 14:46
            No to w tym roku projektanci dali popis: kurtka zimowa w kolekcji Mój
            kwiatuszek ma falbankę na dole i na mankietach, a do rękawów doszyty jest duzy
            i bardzo wypukły kwiatek (dwa takie kwiatki doszyli też przy kapturze), gdyby
            sobie darowali te ozdóbki to wyszedłby niezły komplet, bo kurtka jest w kolorze
            petrol i do tego ma spodnie czekoladowe (chyba, bo koloru doładnie nie widać).
            Ale jeszcze większy odjazd to Złote serca: długi płaszczyk z pełowo-złotej
            materii strojnie ozdobiony ludowym haftem, z kapturem obszytym bardzo puszystym
            futrem. Spod tego płaszcza wystają ocieplane spodnie - ufff, aż się spociłam na
            myśl, że można kogoś ubrać w tak polarny strój, pomijając fakt, że dziecko
            wygląda w nim jak gruby serdelek i musi mieć kłopoty z poruszaniem się. Aha, a
            buciki do tego złote lub srebrne - jak szaleć to szaleć smile
            • leigh4 Re: Wójcik 25.07.07, 19:27
              He, he... Jak to wójcik-powiedziałabym złosliwiewink A poważnie: ostrzegam przed
              żółtą bluzą z wójciak(nie wiem, jak sie nazywa, ale z wyprzedaży jest) dla
              chłopców: otwór na szyję jest tak wąski i nierozciagliwy , że może ręka sie
              przecisnie, bo głowa na pewno niesad Po praniu zrobiła sie zaś falbanka ze
              ściągaczasad
              Nie wiem jak ubranka dla dziewczynek, ale dla chłopców wójcika nie lubie i po
              raz kolejny utwierdziłam sie w przekonaniu, że nie lubię nie bez przyczynysad
              • martulka79 Re: Wójcik 25.07.07, 20:13
                Podpisuje sie pod wami! nic z wojcika jeszcze mi sie na tyle nie
                spodobalo,zebym kupila cos synkowi!
                • florka007 Re: Wójcik 25.07.07, 20:34
                  No to mnie zmartwilyście z tymi kombinezonami - liczyałam, że w tej kolekcji
                  tak jak i w innych znajde coś z minimalnym "przyozdobieniem".
                  W zeszłym roku miałyśmy rewelacyjny ten komplecik z naprawdę minimalnymi
                  ozdobnikami.
                  A gdzie widziałyście już kolekcje zimową bo na stronie jeszcze nie ma?
                  • agni71 Re: Wójcik 25.07.07, 22:52
                    Sa juz w Wójciku katalogi jesień/zima - mnie nawet pani w sklepie
                    (nieproszona!) dała taki wielkoformatowy, więc moge sobie dokładnie obejrzeć w
                    zaciszu domowym. Tylko, że w rozmiarówce na moje starsze panny nic mi w oko nie
                    wpadło, więc chyba będzie tradycyjnie Quadri Foglio. Kolekcja Sweet Honey
                    ladna, przynajmniej na zdjęciach - ja lubie takie kolorki (ciemny róż itp.) -
                    kombinezonik 2-cz. bardzo fajny i nie jest nadmiernie przystrojony (poza tym
                    futrem), ale w tej rozmiarówce nie potrzebujemy.
                    kapelusze wiosenne mieli fajne, sama skusiłam się na dwa modele (kupiłam obu
                    starszym córkom po dwa - czerwony z białym kwiatkiem z kolekcji Chińska
                    porcelana - ciekawe, czy kwiat się nie zafarbuje w praniu?) i ten jeansowy z
                    tiulowymi kwiatkami - oczywiście wszystkie kapelusze kupowane dopiero teraz, po
                    obniżce smile
                    Z nowej kolekcji podoba mi się (w katalogu, bo na żywo jeszcze nie ma) ta
                    czerwono-czarna z "ludowymi" haftami, a'la rosyjska, wschodnia piękność czy
                    jakoś tak..ale to nie nasza rozmiarówka jeszcze.

aga
                    • pia_ do agni71 26.07.07, 08:55
                      Fakt, ta Wschodnia piękność na zdjęciu wygląda super, choć raczej sama bym się
                      w to ubrała niż dziecko - moim zdaniem jest ona zbyt elegancka i nie wyobrażam
                      sobie dzieciaka śmigającego do szkoły w takim płaszczyku.
                      Spodobała mi się także kurteczka z kolekcji Wójcik (92-122), ta różowa z
                      zielonym futrem (o ile mnie wzrok nie myli to poza jednym niewielkim, zielonym
                      kwiatkiem nad kieszenią, nie ma innych ozdób) - ładne też są do niej dodatki
                      czapka i szalik, ale niestety jasny róż u nas odpada, bo za bardzo się brudzi.
                      No i zakochałam się w kurtce z Nexta smile
                      A co do kapeluszy Wójcika to masz rację, były super, także skusiłam się na ten
                      jeansowy z białym kwiatkiem (zauważyłaś, że kwiatki są przyklejone, będę
                      musiała prać to ręcznie) i bardzo żałowałam, że z tego drugiego modelu
                      jeansowego (z odpinanymi kwiatami w paski) nie było już r. 53.
                      • agni71 Re: do pii 26.07.07, 22:36
                        Tez zwróciłam uwage na te różową kurteczkę, ale również ja odrzuciłam ze
                        względu na zbyt jasny kolor. W tym roku wyjątkowo jakoś mi się podobaja
                        kolekcje dla starszych dziewczynek, np kurtki z kolekcji Freshness Day. Starsza
                        córka ma z zeszłego roku kurtkę Quadri Foglio w b. podobnym fasonie, tylko
                        białą (b. praktyczny kolor, prawda? wink, no ale te stanowczo za wielkie.
                        Nawet nie zauwazyłam, że kwiatki w jeansowych kapeluszach są klejone. Ale i tak
                        nosiłam się z myślą, że je odczepię, bo bez nich kapelusze będą jednak bardziej
                        uniwersalne. Ja oczywiście wrzucę do pralki, już od dawna nie piore nic
                        ręcznie, bo nie cierpię tego - nawet jedwabne sukienki piorę w pralce..

aga
                      • agni71 Re: do pii - jeszcze o Wójciku 27.07.07, 22:27
                        A jaki rozmiar nosi twoja córka, bo w tej kolekcji Wschodnia piękność jest
                        całkiem fajna czerwona kurtka, ale to od rozmiaru 122.

aga
                        • pia_ Re: do pii - jeszcze o Wójciku 29.07.07, 21:07
                          Nosi rozmiar 110, ale wpadła mi w oko kurtka z Next i chciałabym ją dorwać wink
                          • agni71 Re: do pii - jeszcze o Wójciku 29.07.07, 23:12
                            No to powodzenia!

aga
    • katka761 KappAhl gdzie są sklepy 25.07.07, 22:53
      w jakich miastach??????????
      • agni71 Re: KappAhl gdzie są sklepy 25.07.07, 22:58
        pewnie we wszystkich większych. W Warszawie jest kilka.
        • katka761 Re: KappAhl gdzie są sklepy 25.07.07, 23:01
          to muszę pokukać w Kraku. bo w K-cach nie kojarzę żeby był.
          • agapk Re: KappAhl gdzie są sklepy 25.07.07, 23:25
            okazuje sie ze KappAhl wcale nie jest taki popularny w Polsce - a szkoda
            sklepy sa w kilku miastach
            Bielany,Gdańsk, Gdynia, Gliwice,Łódz, Poznań ,Szczecin, Warszawa ,Wrocław

na ślasku jedyny jest w gliwickim forum - swieżo otwarty smile
            • marysiowamama forum o wyprzedażach 26.07.07, 14:37
              będę wdzieczna za tego typu informacje również w tym miejscu
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48205
    • grabasik Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 26.07.07, 22:05
      Zachęcona postami i ja trochę poszperałam smile Wczoraj w Tesco na Bielanach na
      stoisku CHEROKEE wybrałam tylko rajtuzy dla córki jedne za 6 zł drugie za 3,6
      oraz trzypak skarpet dla siebie za 7,50. A dziś przeszłam się po Galerii
      Dominikańskiej - w C&A wszystko już przebrane i dla dziewczynek niewielki wybór.
      Jeśli już coś jest to tylko w rozm. 98-110. Za to dla chłopców był duży wybór
      krótkich spodenek (długość do kolan - beżowe, khaki, granat, czerwone) po 12,90
      i koszulek z długim rękawem (jednolite w różnych kolorach) w tej samej cenie.
      Rozmiarówka od 98 do 122. Poza tym wiszą już nowe kolekcje. W Reserved również
      można coś wyszperać ale rozmiarówka już przebrana i w interesującym mnie
      przedziale czyli od 122 w górę nic nie znalazłam sad Za to miła niespodzianka w
      Kapp Ahlu - wszystkie przecenione rzeczy dziewczęce nawet te bez metki 50% ceny
      są dzielone na pół. Kupiłam więc czerwone spodnie dresowe za 15 zł, super
      spodenki dżinsowe 15 zł i 2 fajne letnie koszulki - 9,95 i 12,25 zł. Gdyby córka
      miała rozm. do 110/116 i lubiła różowy kolor wyszłabym z jeszcze większą torbą
      smile Co ciekawe ta obniżka cen nie dotyczy kolekcji dla chłopców sad Tu tańsza są
      tylko rzeczy ze specjalną metką.
      Pozdrawiam wyprzedażowo!
      • martulka79 Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 26.07.07, 22:50
        No wlasnie! Bylam w dzis w kappahlu i nic nie kupilam dla synka.Mało obnizek i
        maly woborsad
    • angie07 Re: Wyprzedaże: H&M, KappAhl, C&A, Zara, Wójcik . 27.07.07, 11:08
      W Dominikańskiej niestety dla chłopców nie ma wyboru ani tak dużej przeceny jak
      dla dziewczynek. Dla maluchów też mały wybór.
    • pia_ Re: Wyprzedaże: Cherokee 31.07.07, 18:14
      Przecenione są stroje kąpielowe (nie mogłam się oprzeć i wziełam na przyszły
      rok model 2 cz z dziewczynką na plaży za 7,50), mnóstwo tiszertów i koszulek od
      6 zł (wziełam chrześniakowi tiszert z krabem za 6 zł i do tego pasujące bermudy
      też za 6 zł), ręczniki dziecięce plażowe (kupiłam dla znajomej ten cudny z
      dziewczynką po 7,50), sporo spodni letnich w pastelowych kolorach po 12-18 zł,
      dużo kompletów, kapelusze, torebki i czapeczki po 6 zł. W sumie jeszcze można
      coś wybrać, choć rozmiarówka jest już dosyć przetrzebiona. Ciekawa jestem kiedy
      przecenią resztę letnich rzeczy, a jest tego sporo.
      W Bartku udało mi się kupić dla chrześniaka ostatnie sandałki Superfit (z
      beżową wkładką) w r. 26 za 89,90 smile
    • pia_ Cubus, KappAhl 02.08.07, 14:35
      W Cubusie wiatrówki, które juz były przecenione na 50 zł, teraz są za 40 zł.
      W KappAhl wyprzedaż nadal trwa, kolejne kolekcje są przeceniane 50 z 50,
      zachwyciłam się "skórzaną" czarną torebką nabijaną diamencikami (za 9,95 z
      39,90) - imitacją dorosłych torebek i oczywiście kupiłam dla znajomej 5-latki,
      która gustuje w takowych dodatkach.
      W Outlecie Coccodrillo trwa tzw rozsprzedaż, czyli wyprzedaż wyprzedaży smile
      • katarzyna2222 Re: Cubus, KappAhl 02.08.07, 19:45
        a ja w Kappahlu zakupiłam spodenki bojówki czerwone z haftowanymi truskawkami z
        70kilku na 24,50 przecenione...
        oraz polo w kolorze zielonym (ulubionym wink ) z 34 na 12zł

a także torebkę płótno z białymi wstawkami z 49zł na 12,50zł smile

w cubusie
        śmieszne wdzianko/sweterek dziurawy wełniany ze 139zł na 30zł dla mnie smile
        • agni71 Re: Cubus, KappAhl 02.08.07, 23:29
          Jesli chodzi o Kappahl w Warszawie, to warto wybrać się do mniej obleganych
          centrów handlowych. W Arkadii nic ciekawego nie widziałam, a w Klifie dosłownie
          w biegu (zalatwiałam co innego) złapałam na przyszły rok dla córki spódniczke
          białą ze złotym motylem za ok. 17 zł i sukienkę w kolorze kakao w białe groszki
          za ok. 34 zł.
          W Cubusie z kolei byłam właśnie w arkadii - rzeczy są pogrupowane cenami i np.
          bluzki z dł. rekawem były po 15 zł (np. biała ze zlotymi motylami, niebieska z
          dziewczynką), a rozpinane bluzy polarowe bez kaptura (ciemny róż, ale tych były
          dwie sztuki na 3 czy 4 lata; niebieski i jasny róż) po ok. 30 zł.
          Również po 30 zł. były bluzy polarowe w Reserved, rózowe, błękitne i szare.

A w next w ZT juz chyba po wyprzedaży - dzisiaj wysłałam męża z piżamką do
          wymiany (w woreczku był inny rozmiar niz miał być) i nic nie mógł znależć, aż
          poprosil sprzedawczynie o pomoc i, owszem, wyniosła mu taką piżamke w
          dpowiednim rozmiarze, ale z zaplecza.

aga
          • pia_ KappAhl - różnice w cenach 03.08.07, 07:55
            Chyba sprawdza się teoria, ze KappAhle róznią się takze między sobą cenami
            wyprzedazowymi, bo we Wrocławiu ta biała spódniczka ze złotym motylkiem
            kosztuje 12,45. Sama widzę inne ceny w Dominikańskiej i na Bielanach,
            zdecydowanie taniej jest w Dominikańskiej.
            • monika121975 Re: KappAhl - różnice w cenach 03.08.07, 09:33
              Będę w Kapphalu w Dominikańskiej w ten weekend - chcecie coś ?smile
              • pia_ Moniko! 03.08.07, 10:53
                Jeśli kobitki pozwoliłyby odłozyć coś do wtorku, to odłóż mi proszę takie jasno
                szare dresowe rybaczki (zakończone ściągaczem) z wychodzącą przy pasie gumą w
                rózowo-białe kropki i chyba z motylkiem na biodrze. Ostatnio były jeszcze 3
                szt. na 122 i właśnie taki rozmiar potrzebuję. Kosztują 39,90 na wyprzedaży
                (oczywiście od tego jeszcze 50%) i są na obrotowym wieszaku z przecenionymi
                rzeczami dla starszych dziewczynek. Z góry dzięki smile
                • monika121975 Re: Moniko! 03.08.07, 13:51
                  Pia_ odbierz pocztę.
            • twarz2 Re: KappAhl - różnice w cenach 03.08.07, 11:05
              Sa też różnice w asortymencie - to co w Dominikańskiej nie jest przecenione na
              Bielanach jest - kupiłam np. chusteczkę na głowę za ok.4żł na Bielanach, a w
              Dominikańskiej jest za 17,90; Pewnie w drugą stronę też to działa wink

Tak w sumie, to już mogłyby się skończyć te wyprzedaże - mimo ciągłych
              zapewnień, ze już nic więcej nie kupie, ciągle znajduję jakąś super okazję
              (ostatnio kurteczka w KappAhlu za 24 zł (z 89zł) big_grin

• agni71 Re: KappAhl - różnice w cenach 03.08.07, 22:35
              Dokładnie! Kiedys kupiłam w Arkadii jeansy na 5 lat za 21 zł, a w Wola parku
              były po 50 zł!

aga
              • iwek33 Kolekcja WÓJCIK prośba do Pia ! 05.08.07, 20:47
                Pia! Podobno masz w domu nowy katalog Wójcika, mam do Ciebie ogromną prośbę!
                Czy mogłabyś pstryknąć fotkę z kolekcją zimową na chłopców w rozmiarze 128-134
                i posłać zdjęcie na gazetowy lub mój prywatny adres? Jakoś ostatnio nie bywam w
                Zabrzu i nie wiem, kiedy tam dotrę, a bardzo chciałabym się zorientować, czy
                warto zaprzątać sobie głowę Wójcikiem, muszę kupić kurtkę zimową starszemu
                synkowi, dlatego chciałabym mieć pojęcie co w tym roku oferują. Jeśli to ni
                eproblem dla Ciebie, to bardzo będę wdzięczna.
                • iwek33 Re: Kolekcja WÓJCIK prośba do Pia ! 06.08.07, 21:55
                  Ponawiam prośbę o zdjęcie jednej strony z katalogu Wójcika, z
                  kurtkami zimowymi dla chłopców w rozmiarze 128-134
                  • pia_ Re: Kolekcja WÓJCIK prośba do Pia ! 06.08.07, 22:08
                    Sorry, ze nie odpowiadałam, ale mam za sobą 8-godzinny powrót z
                    Sopotu do Wrocka, a tam nie miałam netu.
                    Niestety nie zrobię fotki, bo apartat pożyczyłam sąsiadce na urlop.
                    W rozmiarówce 122-152 są dwie kolekcje: Górska wyprawa i Uliczny
                    gracz. Wg mnie ta pierwsza jest lepsza, bo w drugiej kurtka to
                    czerwona biodrówka, a w Górskiej wyprawie kurtka jest za pupę,
                    brązowa, z kapturem (niestety ma futro). Na piersi jest czaszka
                    łosia i jakieś błekitne naszywki - brzmi to tak sobie, ale wygląda
                    nieźle. Lepiej zobacz tę kurtkę na żywo w sklepie, bo na zdjęciu
                    wygląda fajnie, a na żywo może inaczej.
                  • mmikus Re: Kolekcja WÓJCIK prośba do Pia ! 06.08.07, 23:24
                    iwek33 odbierz pocztę, mam nadzieję że coś zobaczysz
                    • iwek33 Re: Kolekcja WÓJCIK prośba do Pia ! 07.08.07, 00:06
                      mmikus- serdecznie dziękuję!!!! Fotki doszły i wszystko na nich
                      widać, jeszcze raz dzięki za odzew!
                      Pia, dzięki za chęci, Twój opis jest tak dokładny, ze już sporo mi
                      wyjaśnił, a do tego fotki mmikus i już wszystko wiem. Szkoda, ze tak
                      mały wybór, chyba w tym roku nie zdecyduję się na Wójcika, krótka
                      kurtka odpada, a w długiej to futro przy kapturze...synek bardzo nie
                      lubi takiej opcji, kupiłam w zeszłym roku taką alaskę i musiałam
                      sprzedać, bo jak założył kaptur, to futro go "gryzło" i kilało. ( i
                      ta czaszka łosia też taka za wielka jakaś..) No cóż, będę szukać
                      gdzie indziej, jeszcze raz dzięki dziewczyny!
                      • agni71 Re: Kolekcja WÓJCIK prośba do Pia ! 07.08.07, 00:17
                        Być może to futro jest odpinane? Moja córka miała w zeszłym roku
                        kurtkę Quadri Foglio, w której takie futerko było przypinane na
                        zamek.

aga
    • sweet.joan Smyk, Cubus 10.08.07, 17:16
      Smyk - nadal przecenione Bartki (nawet po 44zł!), sporo ubranek przecenionych -
      spodenki, bermudy po kilkanaście zł.

Cubus - przez cały weekend "Weź 3, płać za 2".

Info z Galerii Mokotów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka